2016 m. sausio 24 d., sekmadienis

#Amerikietiška siaubo istorija (5 Sezonas)

Sally
O taip... Senasis A.H.S. serialas grįžo. Su nauju sezonu atsiranda nusivylusiųjų, kurie teigia, kad sezonas nevykęs. Šįkart aš tokiems nepriklausau. Man patiko 1, 2, 3 sezonas, bet 4 man kažko pritrūko. Jis labiau buvo panašus į porno siaubo istoriją. Man jau nusibodo jį žiūrėti, nes ten tik žudė, todėl mažai liko vietos pačiam siužetui.

5 sezonas turėjo daug istorijų, įdomių siužeto vingių. Negaliu pasakyti, kad šiame sezone nebuvo pošlumo. Jo buvo, ir labai daug. Beveik visi personažai buvo seksualiai plaukiojantys.

5 sezonas išsiskyrė ir tuo, kad jis buvo surištas su 1 ir 3 sezonu. 4 sezone taip pat buvo ryšys. Bet ten nieko reikšmingo neįvyko. O vat 5 sezonas sukėlė "revoliuciją". Galiu pasakyti, kad man buvo keista, kai keli aktoriai seriale vaidino skirtingus vaidmenis. Na, tarkime Sarah Paulson buvo ir Sally McKenna (5 sezono veikėja) ir vienu metu Billie Dean Howard (veikėja iš 1 sezono). Nors čia dar normalu. Tiesiog tokia situacija. Na bet keista kai Finn Wittrock buvo ir Tristanas Duffy ir kartu Rudolph Valentino. Abu jie - 5 sezono veikėjai. Tik kitaip sušukuoti ir aprengti. :D

Kalbant apie personažus... Tai daugelis man sukėlė simpatijas. Ypatingai Liz Taylor. Būtent už šį vaidmenį Denis O'Hare tikrai nusipelnė apdovanojimo. Na, taip pat Sally labai patiko. Šis personažas tiesiog spinduliavo mirtį, apatiją, liūdesį ir siaubą. Gaila tik Lily Rabe. Jai teko menkas vaidmuo... :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

#Noriu saulės

Kiekvieną rudenį jaučiu stiprų saulės šviesos deficitą. Pradedu plaukioti melancholijos baseine. Atėjus žiemai plaukiojimas tampa nardymu. T...