2016 m. sausio 20 d., trečiadienis

#XIX a. realijos: santuoka ir skyrybos


                      Šiandien ko gero yra normalu, kad žmogus renkasi viengungišką gyvenimą. Tik kartais tai yra smerkiama. Tačiau smerkiantieji tokiu atveju yra laikomi „provincialais“. Konservatyviai nusiteikę žmonės (dažniausiai tai senesnių kartų atstovai) netoleruoja viengungystės ir kaltina dėl liberalaus žvilgsnio į šį reiškinį - Vakarų įtaką. Šiais laikais turime pavyzdžių, viešoje erdvėje asmenybių, kurios nesusikuria šeimų, bet argi jos yra negerbiamos ar smerkiamos? Argi moteris, kuri nepagimdė yra „nurašoma“? Bet skirtingai nei šiandien, XIX a. vieniši žmonės buvo netoleruojami. Vienišiai buvo marginalinė grupė.
                      Dažnai žmonės gyvena nesudarydami santuokos. O ir tokia sąvoka kaip „šeima“ mutuoja. Ši sąvoka dažniausiai apibrėžiama taip: „Šeima – giminystės ryšiais susieta žmonių grupė, kurią sudaro tėvai ir vaikai, o  plačiąja prasme – ir seneliai, anūkai bei kiti kartu gyvenantys giminaičiai“. Tačiau šiuolaikinis žmogus į šeimos kontingentą kartais įtraukia ir draugus. Šeimos sąvoka lyg ir platėja ir apima vis daugiau individų. Jau XIX a. galima pamatyti žmogaus vadavimosi iš klišių apraiškas. Daugelis vedybinio gyvenimo, šeimyninių santykių stereotipų susiklostė būtent XIX - XX a. pradžios rėmuose.
                      XIX a. žmogus negalėjo savanoriškai pasirinkti viengungiško gyvenimo kelio, o vėliau lyg niekur nieko įsilieti į bendruomenės gyvenimą ir bandyti save realizuoti. Šeima tame laikotarpyje nebuvo suprantama kaip dviejų žmonių emocinė sąjunga. Šeimos dažniausiai buvo kuriamos iš finansinių paskatų, o ne emocinių. Jausmai ne tik, kad nevaidino pagrindinio vaidmens, bet ir buvo palikti nuošalyje. Šeima buvo kažkas būtino ir visiems suprantamu dalyku. Tokia šeimos samprata, per finansinės naudos prizmę, laikė individą savo glėbyje visą XIX a. Nors jau antroje amžiaus pusėje iš to jau vaduotasi. Antroji problema slypėjo tame, kad lietuvis katalikas negalėjo nei oficialiai išsiskirti, nei  oficialiai susituokti dar kartą. Tačiau žmonės vis tiek skiriesi, nors ir neteisėtai.
                      Taip pat XIX a. galima rasti šaknų į šios dienos problemą, kad giminės suartėja ir susitinka tik per vestuves arba per laidotuves. Ši situacija dažnai būna išjuokiama. Tik retais šeimos nariai, giminės laikosi kartu, artimai bendrauja Šalti giminių santykiai buvo ir XIX a. Studentas galėjo išvykti studijuoti ir kelis metus nebendrauti su savo šeima. Būdavo ir tokių situacijų, kai brolis nepažinojo savo brolio, o sesuo savo sesers.
                      Galima palyginti Vakarų pasaulio viengungystės rodiklius su Baltijos šalių regionu. Pažymėsiu, kad apie 15-20% moterų Vakarų Europoje nesukurdavo šeimos. Tuo tarpu Lietuvoje rodikliai buvo nepalyginamai mažesni - tik apie kelis procentus.
                      Svarbus įvykis santuokų vystymuisi turėjo ir baudžiavos panaikinimas. Po šio įvyko vedybos tapo nekilnojamo turto perdavimo įrankiu. Vedybos buvo laikomos patikimesniu būdų nei nuoma ar pirkimas-pardavimas. Taigi santuoka XIX a. - ekonominių reikalų sprendimo įrankis, priemonė.

                      Tautinis atgimimas įnešė naujovių į santuokų kūrimą. Buvo kuriamos šeimos modeliai (projektai), kurie neturėjo nieko bendro su ekonominiu išskaičiavimu. Apskritai, iškyla klausimas ar tikrai tokiose šeimose, kurios sukurtos iš išskaičiavimo, meilė ir jausmai visiškai buvo eliminuoti?

                      XIX a. į besilaukiančias  merginas, kurios nebuvo sudariusios santuokos žvelgta smerkiančiai. Tai įtakojo abortų, naujagimių žudymo klestėjimą. Taip pat dažnai būsimosios motinos įvykdydavo savižudybę. Pvz., „1858 m. gegužės 18 d. samdinė Liudvika Malkauskaitė šeimininko tvarte pagimdė nesantuokinį kūdikį, numetė jį nuo laiptų, o lavonėlį paslėpė po šienu. Netrukus ji grižo į trobą. Iškviesta policija terado vaiko kūno dalis - kitką suėdė į tvartą užklydęs šuo“( D. Marcinkevičienė, Vedusiųjų visuomenė: santuoka ir skyrybos Lietuvoje XIX amžiuje–XX amžiaus pradžioje. Vilnius, 1999, p. 31). Viska buvo būtent dėl tos paniekos moterims, kurios pagimdo ne santuokoje. Vyrai nelikdavo kaltinami. Taip vadinamus benkartus ir jų tėvus pašiepdavo pati bažnyčia. Vaikai XIX a. buvo rūšiojami lyg daiktai. Jeigu vaikas nesantuokinis - jo laukdavo sudėtingas likimas, nes tai marginalinis reiškinys.
                      XIX-XX a. pr. lietuvių šeimos gyvenimas gliaudžiai siejosi su  katalikų bažnyčia. Tikinčiųjų požiūris į šeimą, santuoką buvo formuojamas per pamokslus. Dvasininkų pozicijai įtakos turėjo popiežiaus enciklikos. Įdomumo dėlei paminėsiu Leono XIII poziciją. Šventasis sostas neigiamai žiūrėjo į mišrias santuokas konfesiniu požiūriu. Bažnyčia akcentavo meilę kaip šeimos pamatą. Bet meilė nebuvo svarbiausias dalykas kuriant šeimą. Krikščioniškos šeimos idealo ir tradicinių vedybų motyvo lietuvių kunigai nei detalizavo, nei akcentavo.
                      Jauniesiems prieš vedybas reikėdavo gauti leidimą iš parapijos ir sudalyvauti ikivedybinėje apklausoje. Vėliau vykdavo užsakai, o dar vėliau buvo atestato išdavimas (leidimas tuoktis). Per ikivedybinę apklausą klebonas būsimų jaunikių klausdavo poterių ir katekizmo. Jei jaunieji nemokėdavo maldų, bažnytinių dogmų, tai apie leidimą tuoktis galima buvo tik pasvajoti.            Užsakai - viešas būsimos santuokos pagarsinimas pamaldų metu. Pora negaudavo leidimo susituokti dėl kelių priežasčių: artima ar tolimesnė giminystė, netinkamas vedybų amžius, neanuliuota teisėta santuoka. Taip pat kliūtimi buvo laikomas pažadas tekėti ar vesti kitą. Be minėtų, egzistavo ir kita kliūtis, kuri nebuvo iš bažnyčios pusės - dvarininkai. Jie trukdydavo valstiečiams laisvanoriškai valstiečiams pasirinkti sutuoktinį. Tačiau Rusijos imperijos valdžia 1853 m. įsakų panaikino dvarininkų teisę spręsti tuoktuvių klausimą. Šis įvykis "bene pats svarbiausias XIX a. pirmosios pusės teisinis įvykis  katalikų vedybiniame gyvenime." Nuo to laiko vyskupai stengėsi ginti valstiečius nuo dvarininkų savivalės. Bažnyčia akcentavo laisvanoriškos santuokos svarbą.
                      1861 m. - baudžiavos panaikinimas. Šis įvykis turėjo įtakos ir santuokoms. Vedybos tapo nekilnojamo turto perdavimo priemonė. Pagrindinis vedybų motyvas buvo materialinis. Vedybomis buvo bandoma sustiprinti ar išsaugoti tėvų užgyventą gyvenimo lygį. Tai buvo gerbiamas žingsnis tiek kaimo bendruomenės, tiek bažnyčios. Taip pat buvo stengtasi sudaryti materialiai lygiavertes santuokas. Tačiau materialinį vedybų pobūdį galima vertinti kaip ūkininkų bandymą prisiderinti prie nepalankių ekonominių - socialinių sąlygų po 1861 m.
                      Meilė šeimoje XIX a. - pastangos taikiai gyventi šeimoje, o laimė - tai kai įvykdoma žemės-pinigų kaitos sąlygos. Tik retais atvejais prašymuose dėl santuokos sudarymo buvo minima abiejų žmonių tarpusavio simpatija. Tradiciškai šeimos, valstiečiai ir smulkūs bajorai, netraktavo kaip savitikslės vertybės. Šeimyniniai ryšiai buvo silpni. Santuoka - kaip nauja gyvenimo knyga. Tai atskiras trūkinėjantis šeimos istorijos etapas.
                      Lietuvių moterų vedybinis amžius siekė 25 m., o vyrų - 30 m..
                      XIX a. mišrios šeimos buvo traktuojamos nepalankiai. Jeigu lietuvis veda kitatautę - tai jis rizikuoja nutautėti. Ypač nerimauta dėl žmonų rusių. Vedybos su kitatautėmis prilyginamos tėvynės išdavystei. Tautinis atgimimas įnešė daug naujovių. Keitėsi požiūris į vyro ir moters santykius. Turtas kaip vedybų motyvas pamažu buvo eliminuotas. Inteligentų mąstymas keitė požiūrį ir į vienišius. Tam procesui įtaką padarė ir inteligentai, kurie kalbėjo apie alternatyvą meilei moterims - meilė tėvynei.
                      XIX a. būdingas socialinis sąstingis - draugai ir sutuoktiniais tapdavo tik tos pačios aplinkos žmonės. Mišrios santuokos XIX a. pradžioje sudarė apie 5%. Bet ir vėl tautinis atgimimas pradėjo keisti situaciją. Ir ne tik. 1861 m. baudžiavos panaikinimas naikino ir luomų sienas. Bajorija po sukilimo išblaškyta ir nuskurdinta. Jau amžių sandūroje luomiškai mišrios santuokos nesulaukdavo visuotino pasmerkimo. Taigi XIX pab. - XX pr. luomas jau nebuvo kliūtis santuokai. Bet kliūtimis dar išliko tautybė ir religija. Nors visuomenė ir modernėjo. 
                      Katalikų bažnyčia tapdavo svarbia figūra, kai santuoka baigdavosi skyrybomis. Pagal bažnytinius kanonų teisės kodeksą, panaikinti teisėtai sudarytą santuoką buvo neįmanoma.  Tik mirtis galėjo nutraukti sakramentą. Tačiau egzistavo atvejai, kada santuoką galėjo panaikinti bažnyčia. Tai galėjo įvykti kai santuoka buvo pripažinama negaliojančia arba anuliuojama. Galimybę anuliuoti santuoka buvo naudojamasi retai. Vedybinis gyvenimas galėjo būti nutrauktas ir suteikus dvasiniam teismui separaciją. Ji buvo suteikiama dėl santuokinės neištikimybės, žiauraus elgesio ar dėl sutuoktinio įkalinimo. Tačiau sutuoktiniai esantys separacijoje naujos santuokos sukurti negalėjo. Be to, kai pasibaigdavo separacija, vyras ir žmona vėl turėjo gyventi kartu.
                      Pati bažnyčios kanonų teisė byloja apie ribotas skyrybų galimybes. XIX a. antroje pusėje vidutiniškai  1 000 santuokų teko 0,4 ištuokos. Statistika patvirtina retą oficialių skyrybų faktą didžiausioje Lietuvos dalyje. Skyrybos vykdavo neoficialiai, jos nebuvo iškeliamos dvasiniame teisme. Oficialiai panaikinti santuoką reikėjo ir lėšų. Dažnai bylos dėl ištuokos buvo keliamos dėl vyro impotencijos. Bet leidimas retai buvo kada suteikiamas, nes nustatyti vyro impotenciją buvo sudėtinga. Bylos buvo kuriamos ir dėl moters ar vyro nevaisingumo. Bet bažnyčia tokiu atveju laikydavosi pozicijos, kad šeima kuriama ne tik giminei pratęsti, bet ir aistroms tenkinti. Beprasmiška buvo prašyti dvasinio teismo ir naujos santuokos įregistravimo. Bažnyčia buvo kategoriškai priešinga tokiems norams.
                      Bet kuri situacija,  net ir ta, kuri atrodo be išeities, išeitį turi. Tos alternatyvos, kaip panaikinti santuoką, ieškojimas buvo sukeltas dvasinio teismo prerogatyvos išskirti sutuoktinius ar priversti juos gyventi drauge. Tai ribojo katalikų asmeninį gyvenimą. Egzistavo 3 pabėgimo nuo santuokos galimybės (praktikuojamos XIX-XX a. pr.):
1) pabėgti ir sukurti nesantuokinę šeimą,
2) pakeisti išpažįstamą religiją,
3) nužudyti savo sutuoktinį (nors paskutinis kelias atrodo radikalus ir žiaurus, bet tokių atvejų būta)
                      Pirmasis santuokos nusikratymo būdas pats paprasčiausias. Bet iki baudžiavos panaikinimo buvo keblus valstiečiams, nes jie  pabėgdami nuo santuokos pabėgdavo ir nuo dvaro. Taigi dvigubas nusikaltimas. Pabėgusiajam reikėdavo prisijungti prie valkataujančiųjų arba prie vagių grupuočių. Antrasis kelias, t.y. religijos pakeitimas irgi buvo gana nesudėtingas būdas. Dažniausiai būdavo pereinama į protestantizmą arba į stačiatikybę.
                      Konkubinatas buvo draudžiamas. Tačiau praktikuojamas XIX-XX a. pr. Toks gyvenimo būdas laikytas ištvirkavimu. Nesantuokinėse šeimose gimę vaikai buvo registruojami kaip nesantuokiniai. Dėl to jie vėliau patirdavo civilinės valdžios bei bažnyčios diskriminacija. Nesantuokinis vaikas negalėdavo gauti tėvo pavardės, paveldėti tėvų giminių palikimą ir tapti kunigu. Nesantuokinės šeimos tėvas nuolat ieškojo būdų kaip legalizuoti savo vaikus. Veiksnys, kad buvo beveik neįmanoma pasiekti skyrybų iššaukė atoveiksmį - nesantuokinių šeimų gausėjimą.
                     

Pagal D. Marcinkevičienės veikalą: "Vedusiųjų visuomenė: santuoka ir skyrybos Lietuvoje XIX amžiuje–XX amžiaus pradžioje" Vilnius, 1999.

Ačiū Joanai už parekomenduotą knygą ir info.

139 komentarai:

  1. kaip įdomiai, niekada neįsivaizdavau, jog Lietuvoje impotencija būtų toks populiarus skyrybų argumentas :D ir bažnyčios požiūrio nesuprantu.. juk net ir tam pačiam Šv.Rašte buvo rašoma apie tai, jei vyras negali susilaukti su žmona vaikų, tai jam gali padėti jo brolis ir t.t. :D šiaip tikrai labai įdomu buvo paskaityti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ten net komisija daktaru tikrino vyro impotencija ;D Vyrai dazniausiai sakydavo, kad jie ne impotentai, o juos tiesiog netraukia zmonos. O kaip jie, tie daktarai, patikrins... :D

      Panaikinti
    2. Kai jau minejau viename irase... Baznycia biblija ir visus kitus dalykus pritaiko taip, kaip jai patogiau ;D

      Panaikinti
  2. KAIP ATSIRADO MANO VYKDYTOJO GRĮŽDAMAS PAGAL REALIĄ IR VEIKSMINGĄ NUORODĄ DR. Sunny. Mano vardas Lydia Gomez, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais. Maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Maria, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą Dr.Sunny, ji man pateikė savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis mane patikino, kad per 48 valandos mano vyras grįš pas mane. Mažiau nei per 48 valandas mano vyras grįžo prašydamas atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, negalėjau įsivaizduoti, bet kai tik Baigiau rašyti, aš pastojau ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką. Jei jums iš jo reikia pagalbos, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com Arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2349030731985.
    Dr.Sunny taip pat gydo:
    1. ŽIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. VĖŽYS
    4. ALS (Lou Gehrig liga)
    5. Hepatitas B?
    6.Jei norite pastoti

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš buvau per daug galvojusi apie save savo vyrui, kuris mane paliko dėl kitos moters. jie abu keliavo nuo manęs, aš nebegalėjau susisiekti su savo vyru. Taigi viskas, kas jaudino, nebuvo išspręsta mano galvoje. Nes viskas nutiko man. Aš nusprendžiau ieškoti internete, kur radau daug gerų atsiliepimų apie DR Igbinovia. Užmezgiau ryšį su DR Igbinovia ir pasakiau, kas dedasi manyje, jis liepė daugiau neverkti ir nerimauti. DR Igbinovia laikė mane savo „Voodoo“ užkeikimu, kuris privertė mano vyrą grįžti pas mane ir prašyti pasigailėjimo, todėl aš dabar vėl esame kartu. Jei turite problemų dėl santuokos ar santykių, patikėkite manimi, DR Igbinovia yra geriausias vyras, su kuriuo reikia susisiekti. WhatsApp +12162022709 Viber: +2349071864129 susisiekite su juo šiandien el. Paštu doctorigbinovia93@gmail.com pasitikėkite manimi tik tris dienas, kai pamatysite rezultatą. .......

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kai radau daktarą Ilekhojie, man labai reikėjo sugrąžinti savo buvusį meilužį. Jis paliko mane dėl kitos moters. Tai įvyko taip greitai, ir aš visiškai neturėjau galimybės pasakyti situacijos. Jis tiesiog mane išmetė po 3 metų be paaiškinimo. Aš susisiekiau su dr.Ilekhojie per jo svetainę, ir jis man pasakė, ką turiu padaryti, kad jis galėtų man padėti, o aš padariau tai, ką jis man liepė, kai aš pateikiau tai, ko jis norėjo, jis užliejo meilės burtą, kad padėtų mums vėl susiburti. . Netrukus po to, kai jis padarė savo burtą, mano vaikinas vėl pradėjo man rašyti žinutes ir pasijuto siaubingai dėl to, ką jis man tiesiog pateikė. Jis sakė, kad aš buvau svarbiausias asmuo jo gyvenime ir tai žino dabar. Mes persikraustėme kartu ir jis buvo man atviresnis nei anksčiau, tada jis pradėjo daugiau laiko praleisti su manimi nei anksčiau. Nuo tada, kai dr.Ilekhojie man padėjo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Aš labai rekomenduoju daktarą Ilekhojie visiems, kuriems reikia pagalbos. El. Paštas: gethelp05@gmail.com, paskambinkite jam arba pridėkite jį „WhatsApp“ per: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  5. Neseniai su vyru išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai piktnaudžiaujantys santykiai. Noriu išsiaiškinti pati ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad laiko gaišimas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji yra iširusi, aš emociškai išsekusi ir tiesiog sutelkti dėmesį į mano vaikus. Manau, nesąžininga man bandyti pataisyti tai, ko aš vienintelis dedu pastangas. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol nepriėjau straipsnio tinklaraštyje apie tai, kaip daktaras Ilekhojie daugeliui žmonių padėjo atkurti nutrūkusias santuokas / santykius. Aš greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ką aš padariau iš karto. Per 48 valandas mano vyras grįžo ir didžiausia dalis yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, jis nebepiktnaudžiavo ir neįžeidė manęs. Reikia pagalbos, galite susisiekti su dr. Ilekhojie. Jo el. Paštas: gethelp05@gmail.com ARBA „WhatsApp“ numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  6. Su vyru esame susituokę maždaug aštuonerius metus. Mes buvome laimingai susituokę, turėjome du vaikus - berniuką ir mergaitę. Prieš penkis mėnesius pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitinka. Jis pradėjo grįžti namo vėlai iš darbo, beveik nebesirūpina manimi ar vaikais, kartais išeina ir net negrįžta namo maždaug tris-šešias dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet viskas nesėkmingai. Aš labai susirūpinau ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete radau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad DR WALE gali padėti išspręsti santuokos problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, aš maniau, kad turėčiau su juo susisiekti, kai susisiekiau su juo, pasakiau jam apie bėdas, su kuriomis susidūriau savo santuokoje, jis man pasakė, kad užburs man burtą. po kelių savaičių mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytas skriaudas ir pažadėjo daugiau to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią būseną. Aš ir mano šeima vėl laimingai gyvename kartu. Viskas DR WALE dėka. Jei jums reikia burtų ratuko, galinčio užburti tikrai veikiantį burtą, siūlau susisiekti su juo. Jis tavęs nenuvils. Tai jo „WhatsApp“/„Viber“: +2347054019402 arba el. Paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. Laba diena, draugai, pagal profesiją esu gydytoja. Niekada netikėjau superfeshier dėl savo profesinės patirties, kol nesutikau daktaro Ajayi, galingo burtininko, kurio darbas yra nuostabus. Turėjau problemų per 12 metų trukusią santuoką, kai sužinojau, kad mano vyras užmezgė romaną su savo kolega, todėl aš su juo susidūriau. Jis man galėjo pasakyti tik tiek, kad turėčiau būti pasiruošusi skyryboms, nes jis manęs atsibodo. Tai tikrai nustebino. nes po dviejų dienų gaunu iš jo skyrybų dokumentą, prašau jo liautis, bet jis pasielgė keistai net nepagalvojęs, kaip tai paveiks mūsų vaikus, tai buvo tada, kai su drauge aptariau savo problemą ir ji papasakojo kaip buvo panašioje situacijoje, bet daktaras Ajayi padarė jai meilės burtą, kuris išgelbėjo jos santuoką, buvau skeptiškas, bet tikrai nenoriu nepavykusios santuokos, todėl kreipiausi pagalbos į gydytoją, paaiškinęs jam savo situaciją, man pasakė, turi būti padaryta, o šiandien mano vyras vėl yra taikoje su manimi ir nutraukė visus savo blogus veiksmus su manimi. Jei jūsų santykiuose kyla problemų, daktaras Ajayi yra paskutinė jūsų sprendimo stotelė. Galite susisiekti per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  8. Mano vaikinas pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina, kad su manimi išsiskirs, jei išdrįsiu jo paklausti apie jo romaną su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikusi, kol vienas senas mano draugas nepasakė. Aš apie burtininką internete Dr. Ilekhojie, kuris padeda žmonėms susidoroti su jų santykių ir santuokos problemomis, pasitelkdamas meilės ir susitaikymo burtus, iš pradžių abejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyti, kai susisieksiu su juo, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš padariau, jis padėjo man išlieti susitaikymo burtą ir per 28 valandas mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti. Dabar jis nustojo bendrauti su merginomis ir yra su manimi visam laikui. Štai jo kontaktai Whatsapp arba Viber +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  9. Noriu pasinaudoti šia įmanoma priemone, kad įvertinčiau vieną vyrą, kurį nuoširdžiai dėkoju ir labai gerbiu už jo man suteiktą pagalbą ir gerumą. Noriu pasakyti DIDELĮ AČIŪ DR WALE'ui, iš tiesų jūs esate PASAULIO DIDŽIAUSIAS RABOS RAIDĖJAS. DR WALE padėjo man susigrąžinti seniai prarastą santuoką su vyru, be jokių kompromisų žodžių, taip pat sugrąžino mano gyvenimą į šviesą, kai maniau, kad viskas dingo. Dabar esu naujas padaras, pasitelkęs jo galingą kerą. draugai čia, prašau, daugiau neieškokite šiukšlių siuntėjų, kurie veikia kaip tikri rašybos ratukai, TIKRIAUSIAS IR TIKRIAUSIAS RAŠBOS RAIDĖJAS yra DR. WALE PASAULYJE GREATIAUSIAS. jis toks ištikimas savo žodžiams ir jo žodžiai yra reikšmingi. susisiekite su juo dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  10. Sheryl Weiss, tikroji gyvenimo istorija:
    Dalinuosi šiuo liudijimu su partneriais, kurie kenčia nuo santykių problemų. Mano vyras mane paliko prieš 3 metus. Buvau sužeistas ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau internete ir aptikau puslapį, kuriame pamačiau, kaip daktaras Ola padeda kitiems žmonėms, turintiems panašių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man padarė specialų burtą. Mano nuostabai, vyras grįžo namo po 24 valandų. Taip vėl susitikome ir mano šeimoje daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.
    Taip pat galite susisiekti su daktaru Ola per WhatsApp: +27 63 597 0874 arba el. paštu: drola.banjo@gmail.com dėl visko, ką išgyvenate, nesvarbu, ar tai jūsų santuokos verslas, ar darbas. Aš esu gyvas jo darbo liudijimas, šis žmogus yra puikus.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Mačiau nuostabų Helmos liudijimą susitaikymo puslapyje apie gerus daktaro Ilechodžie darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimčiau jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burto. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios pagalbos per Whatsapp / Viber: +2348147400259) arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  12. Mano vyras po 12 santuokos metų paliko mane su kita moterimi, jis išvyko į komandiruotę ir nenorėjo daugiau grįžti namo, kad pabūtų su šeima. Aš ieškojau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi, galingą burtą. ratukas. Paaiškinau jam savo situaciją ir paaiškėjo, kad mano vyrą užkerėjo kita moteris, todėl jis pamiršo namus, daktaras Ajayi padarė burtą ir mano vyras buvo paleistas iš nelaisvės, ir aš laiminga, kad jis grįžo namo. po 3 metų išsiskyrimo, jei jums reikia kokios nors pagalbos, nedvejodami susisiekite su Dr Ajayi per whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  13. MANO vyras ir aš neseniai išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai įžeidžiantys santykiai. Noriu išsiaiškinti save ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad tai yra laiko švaistymas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji iširo, esu emociškai išsekusi ir tiesiog noriu sutelkti dėmesį į mano vaikus. Ir jaučiu, kad nesąžininga bandyti taisyti tai, dėl ko aš vienintelis dedu pastangų. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol aptikau straipsnį tinklaraštyje apie tai, kaip Ultimate Spell of DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių atkurti iširusias santuokas / santykius. Greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ir aš tuoj pat tai padariau. Po kelių savaičių grįžo mano vyras, o didžiausias dalykas yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, nebeprievartauja ir neįžeidžia. Šiandien jis tapo mylinčiu ir rūpestingu vyru. galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  14. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir, kaip ir Rodicas, mano vyras po dviejų dienų grįžo kitu vyru. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. susisiekite su gydytoju Ilekhojie naudodami Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  15. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką daktaras Joe padarė dėl manęs. Mano sužadėtinė su manimi išsiskyrė pastaruosius tris mėnesius, nes manė, kad aš ją apgaudinėju. Taigi pastaruosius tris mėnesius bandau jai maldauti, bet ji vis dar sako tą patį ir nenori, kad mes vėl sugrįžtume, kad negali manimi pasitikėti. Taigi aš susisiekiau su daktaru Joe, kuris man pasakė, kad mano meilužis sugrįš pas mane, jei aš rimtai ir pasiruošęs laikytis procedūrų. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip sutikti su sąlygomis, ir jis mielai atliko savo vaidmenį. Nors vis dar skeptiškai žiūrėjau į galimybę ją susigrąžinti, po dviejų dienų buvau nustebęs, kai gavau žinutę iš savo sužadėtinės, kupiną gailesčio dėl visko, ką ji padarė ir kaip netinkamai susidorojo su situacija. Susitarėme, viską sutvarkėme ir vėl esame laimingi kartu. Kreipkitės į jį, jei jums taip pat reikia pagalbos. Jo el. paštas yra (drjoesolutionspells@gmail.com) arba WhatsApp +1-3306946798

    AtsakytiPanaikinti
  16. Tai prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis nebegrįžta namo. Tai man atnešė tiek skausmo, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų, o jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete ir tada pamačiau tiek daug žmonių komentuojančių daktarą Ilekhojie, iš vieno komentaro gavau jo kontaktą ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip jis padės. susitaikysiu su juo per tris dienas. Praėjo lygiai mėnuo, kai su juo susisiekiau, o su Mohu viskas buvo puiku, ir aš turėjau paskelbti šiuos komentarus, nes jis nusipelno visų pagyrimų, kad man padėjo. Palieku čia jo kontaktą su visais sąžiningai El. paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo jo tiesioginiu telefono numeriu arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  17. Aš tiesiog turiu duoti šį liudijimą čia: Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visas aplinkybes. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi. Jis padėjo man atkurti santuoką, kai vėl nebuvo vilties, jis padėjo susigrąžinti savo vyrą ir dabar mes mylime ir gerbiame vienas kitą. galite susisiekti su juo el. paštu: drigeajayi@gmail.com/ Whatsapp +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  18. GRĄŽINAU BUVO PARTNERĮ
    Šis liudijimas yra tikra istorija ir aš esu Monika Simun. Aš susisiekiau su DR ISIKOLO per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas iš labiausiai vidinių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada aptemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu burtininku jo WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  19. Puikus daktaras Ilekhojie, apie kurį visi kalbėjo internete, taip pat padėjo man susitaikyti. Jis atkūrė mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano buvusį vaikiną. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 6 mėnesius po to, kai mano vaikinas išsiskyrė su manimi, bet po to, kai internete pamačiau komentarus apie daktarą Ilekhojie, buvau labai skeptiškas, kad su juo susisiekčiau, kaip ir tuo metu. Jis papasakojo, ką man reikia surinkti, jis atliko susitaikymo burtą, o prieš pat jam baigiant, mano vaikinas man paskambino prašydamas atleidimo ir dabar mes laimingi kartu ir laukiamės pirmagimio. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą. Jei jums reikia jo pagalbos, taip pat galite susisiekti su juo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  20. Puikus daktaras Ilekhojie, apie kurį visi kalbėjo internete, taip pat padėjo man susitaikyti. Jis atkūrė mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano buvusį vaikiną. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 6 mėnesius po to, kai mano vaikinas išsiskyrė su manimi, bet po to, kai internete pamačiau komentarus apie daktarą Ilekhojie, buvau labai skeptiškas, kad su juo susisiekčiau, kaip ir tuo metu. Jis papasakojo, ką man reikia surinkti, jis atliko susitaikymo burtą, o prieš pat jam baigiant, mano vaikinas man paskambino prašydamas atleidimo ir dabar mes laimingi kartu ir laukiamės pirmagimio. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą. Jei jums reikia jo pagalbos, taip pat galite susisiekti su juo jo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  21. Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  22. Labai ačiū DR ISIKOLO, kad privertė mano buvusį vaikiną sugrįžti pas mane. Mano vaikinas ir aš draugavome daugiau nei 3 metus ir nors turėjome tiek daug kivirčų, bet niekada negalvojome apie išsiskyrimą. Vieną dieną jis man paskambino telefonu ir papasakojo, kaip pavargo nuo santykių ir niekur nemato, kur mes einame. Praėjo mėnesiai ir mano vaikinas daugiau su manimi nesusisiekė, aš iš jo nieko negirdėjau ir jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Žinojau, kad man reikia ieškoti pagalbos, nes tiek daug jį myliu. Susisiekiau su šiuo puikiu burtininku, nes niekada anksčiau su niekuo nesusisiekiau ir sakau, kad po savaitės bendravimo man paskambino buvęs vaikinas ir paprašė susitikti po dviejų dienų, jis padarė už mane darbą, kad susitaikytų su savo vyru. mūvėjo žiedą ant piršto. Esu labai laiminga, nes greitai būsiu ištekėjusi mergina, padedama šio puikaus burtininko. Pažadėjau visiems parodyti jūsų darbus ir susisiekite su šiuo žmogumi, kuris jums padės el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba galite jį Viber arba WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  23. Ačiū, pone, už jūsų tikrus burtus. Esu Ignas Laurinaitienė. Tai tikrai neįtikėtina, ir aš niekada gyvenime nepatyriau nieko panašaus. Prieš susitikdamas su jumis, pone, bandžiau visas įmanomas priemones susigrąžinti žmoną, bet iš tikrųjų supratau, kad man niekas nepasisekė ir kad mano žmona man sukėlė didelę neapykantą. Maniau, kad nėra vilties vėl susitikti su savo buvusia žmona. Bet kai perskaičiau gerus atsiliepimus apie tai, kaip DR ISIKOLO padeda kitiems, nusprendžiau susisiekti su juo, kad pabandyčiau, ir padariau viską, ką jis man nurodė, pasitikėjau juo ir vykdžiau jo nurodymus taip, kaip jis man garantavo per dvi dienas. ir kaip tik tada man paskambino mano buvęs. Pone, dabar esame labiau patenkinti nei bet kada. Viskas atrodo tobulai ir taip natūraliai! Labai ačiū, pone, už jūsų autentiškus ir neginčijamus burtus. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba Viber/WhatsApp jam +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  24. Mano vardas Motina Nojus, gyvenu ir dirbu čia, UK. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia palieku jo kontaktą visiems, kuriems reikia pagalbos El. paštas: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  25. Mano vyras paliko mane su dviem vaikais, aš jaučiausi siaubingai ir vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emocinga, nes vaikai manęs nuolat klausinėjo, kur yra tėtis. Ačiū daktarui Ilekhojie, kurį sutikau feisbuke, kuris grąžino mano vyrą namo ir atkūrė taiką tarp mūsų. Vieną tą ištikimą dieną naršydamas internete aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie ir akimirksniu pajutau poreikį kreiptis į jį pagalbos, ir dabar džiaugiuosi, kad man viskas baigėsi gerai. Mano vyras dabar yra namuose su mano vaikais ir iki šiol mano namuose niekada nebuvo tiek meilės ir džiaugsmo. Turite panašių problemų, pasakykite man, kaip jis galės jums padėti. Susisiekite su daktaru Ilekhojie El. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  26. Mano vardas Tamara Simonis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate Viber ar WhatsApp teksto: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  27. Sveiki visi, mano vardas Laura Ðarûnas. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog parašykite jam žinutę per WhatsApp/Viber +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  28. Mano sielos draugas paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi pikto užkeikimo, Kolinas per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko anksti šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes daug ką sukūrėme kartu ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie daktarą Ilekhojie ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi balandžio mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo Collinas yra čia, šalia manęs, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Galite kreiptis į jį pagalbos. Whatsapp: +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  29. Nuoširdžiai dėkoju Marie Tautrimas DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  30. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: (gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  31. Noriu be galo padėkoti šiam puikiam žmogui, vardu daktaras Ige Ajayi, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, vyras paliko mane dėl kitos moters tik todėl, kad turėjome mažą nesusipratimą. jis mane paliko ir pažadėjo niekada negrįžti. Visą dieną verkiau ieškodama sprendimo, kuris padėtų jį susigrąžinti. Tada pamačiau, kaip internete dalijamasi KIMBERLY LUKCAS parodymais. Nusiunčiau jam laišką ir papasakojau savo problemas, kurias turiu su vyru ir jis žada parsivežti namo po 2 dienų. iš tikrųjų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti vyrą per 2 dienas, ką jis pažadėjo, o mano vyras sugrįš pas mane ir pažadės mylėti mane amžinai ir maldauti už skausmą, kurį man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ige Ajayi ir nenustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, koks esate teisus. Ir noriu pasakyti visiems šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR. Ige Ajayi. už viską, ką jis dėl manęs padarė. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingu ir žada mane mylėti amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, atsiųskite jam el. (drigeajayi@gmail.com) arba taip pat galite jį WhatsApp telefonu +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  32. Sveiki visi. Mano vardas Arabella Jonas. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai yra puikus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  33. Laba diena visiems, noriu pasidalinti patirtimi, kurią turiu su burtininku, vardu Dr Ajayi, jis yra labai galingas žmogus, palaimintas savo pirminio tėvo, kad padėtų žmonėms, turintiems įvairių gyvenimo problemų, aš išgyvenu blogiausią savo gyvenimo etapą, nes mano vyras man pasakė, kad nori skyrybų iš niekur, aš jo paklausiau, kur aš klydau, bet jis man nieko neatsakė, o išsikraustė iš namų, tai buvo tikrai keista, todėl ieškau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi. rašybos ratukas internete, aš jam paaiškinau savo būklę po tam tikrų konsultacijų ir sužinojau, kad mano vyras dirba su savo sekretore ir yra jos užkalbintas, didysis burtininkas man pasakė, ką reikia daryti, ir aš vykdžiau jo nurodymus. Šiandien aš didžiuojuosi moteris, nes mano vyras yra namuose su manimi, o mes laukiame savo antrojo vaiko dėka dr. Ajayi, burtininko, jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai problemai, Dr Ajayi yra teisus. asmenį už tobulą ir patikimą rezultatą. Susisiekite su jo Viber arba WhatsApp numeriu: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  34. Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per Viber/WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  35. NEPAKANKANT ŽODŽIŲ, KAD DĖKOJAME DR. ISIKOLO UŽ MANO PROBLEMŲ SPRENDIMĄ.
    Šie nuoširdūs padėkos žodžiai skamba iš manęs Benos Sipavičiūtės. Anksčiau šiais metais turėjau siaubingą ginčą su savo žmona ir ji neturėjo kito pasirinkimo, kaip tik išeiti iš namų, ir aš maniau, kad ji buvo tik pyktis, dėl kurio ji paliko. Po kelių dienų negalėjau su ja susisiekti ar sužinoti, kur jis yra. Aš laukiau ir laukiau, bet ji niekada negrįžo ir man nepaskambino. Buvau kupina skausmų ir gailesčio dėl to, kas nutiko. Stengiausi viską, ką galėjau, kad ją susigrąžinčiau, bet nesėkmingai, kol nesusisiekiau su DR ISIKOLO, kuris mane išgelbėjo. Jis puikiai atliko savo darbą, norėdamas mus suvienyti, o mano žmona man parašė žinutes, mes iš tikrųjų atgaiviname emocinį ryšį ir ji grįžo namo lygiai po dviejų dienų, kaip tikėjausi ir tikėjau. DR ISIKOLO yra toks tikras ir niekada nepasiduoda. susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  36. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  37. Susitaikymo puslapyje pamačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus daktaro Ilechodžio darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimtu jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burtažodžio. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios jums reikalingos pagalbos per Whatsapp / viber: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  38. Taip, tai tiesa, kad DR ISIKOLO yra geriausias meilės gydytojas. Mano vardas yra Marie Elvinas, jis man dirbo ir turiu pasakyti, kad jis yra tikras burtininkas. mano vaikinas mane paliko mėnesiams ir aš visada norėjau, kad jis grįžtų man. Maždaug prieš savaitę sutikau DR ISIKOLO, kuris man padėjo, ir vėl užmezgiau ryšį su savo vaikinu. Kai mane paliko buvęs vaikinas, man buvo trauma, kad vieną rytą trenkiau vyresniajai seseriai veltui. Tai man tapo katastrofa, nes patyriau fiziologinę traumą, o mano šeima labai nerimavo dėl mano sveikatos. Po 2 metų sutikau ir DR ISIKOLO per parodymus ir jis liepė nusiraminti, kad ir kokia bebūtų problema, jam viskas gerai ir pasiruošęs padėti kiekvienam, kas pas jį ateis. Vos po 2 dienų man paskambino buvęs vyras ir norėjo, kad susitiktume. Aš sutikau ir ruošiausi su juo susitikti, o jis man papasakojo, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad grįžčiau. Aš pagyriau DR ISIKOLO už nuostabų rankų darbą ir rekomenduosiu jį visiems, kuriems reikia burtininko. Susisiekite su juo, kad jums padėtų, ir paskubėkite el. paštu El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  39. Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  40. Puiki ir nuostabi paslauga, kaip susigrąžinti buvusįjį.
    Kam tai rūpi, aš labai vertinu, kaip Didysis DR ISIKOLO panaudojo savo intuityvius nurodymus, galias ir įgūdžius, kaip gyvenimo treneris, taip pat savo empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. 100 procentų nemokamų tikrų ekstrasensų, konsultantas, kuris sugrąžins jūsų buvusįjį ir išspręs visas jūsų bendras problemas ar nelaimės problemas. mano partnerė mane paliko dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš kelis mėnesius buvau sugniuždyta ir susisiekus su ja susigrąžinau savo laimę. Vienintelis DR ISIKOLO The Great yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis išsprendė mano problemą už mane. Jis sugrąžino mano buvusįjį per 48 valandas po konsultacijos, o meilė ir meilė grįžo į vietą ir sustiprėjo. Susisiekite su Didžiuoju Dr Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  41. Nuostabus meilės burtas, norint sugrįžti su savo partneriu ir pataisyti nutrūkusius santykius
    Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš 3 mėnesius ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus. Man buvo visiškai sudaužyta širdis ir negalėjau emociškai susigrąžinti jokios formos. Dėkoju Dievui už šį stulbinamą ir puikų burtininką, kuris mane išgelbėjo. Oho! Šis burtų raitiklis man labai padėjo. Daktaras Isikolo garantavo man skubų 48 valandų burtą, kurį aš sutikau. Stulbina tai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambino su daugybe atsiprašymų, kuriuos jis patikino ir kad skyrybų procesas bus atšauktas. tik tada aš žinojau, kad meilė ir harmonija tarp mūsų buvo atkurta amžiams. Labai ačiū, daktare Isikolo už jūsų galingus burtus. išsireiškimų nepakanka norint pasakyti ačiū. El. paštu Dr Isikolo dabar dėl skubios pagalbos šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp arba Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  42. DR ISIKOLO yra tiesiog geriausias burtininkas ir pagalbininkas. Mano vardas Loreta Emilio. Iš pagarbos tau ir tavo dieviškoms galioms privalau visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Aš tiesiog norėjau atvykti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolu. Po meilės burto aš pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu laiminga moteris. Labai ačiū dr. Isikolo. Kiekvienas, ieškantis tikro burtininko, turėtų susisiekti su DR ISIKOLO el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba parašyti jam žinutę WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  43. DR. ISIKOLO VISKAS SĄŽININGAS IR SKAIDRUMAS NET DAUGIAU, NEI APSAUGAU APIE JĄ.
    Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru. Aš bandžiau viską, ką galėjau jam paaiškinti, bet jis negirdėjo ir buvau emociškai sugniuždytas, nes tikrai jį mylėjau. Internete mačiau tiek daug pranešimų apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastus meilužius. Iš pradžių abejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą. Burtų procesas siekiant suvienyti įsimylėjėlius yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba su žmonėmis taip pat, kaip atkūrė mano santykius per 48 valandas ir mano vaikinas skambino ir maldavo vėl su manimi susitaikyti. jei jums reikia pagalbos išspręsti santykių ar santuokos problemą. Štai jo kontaktas: WhatsApp/Viber jam: +2348133261196, atsiųskite jam el. laišką (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  44. Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėtų man susigrąžinti savo buvusį vaikiną, kad su manimi susituoktų šių metų rugsėjo mėnesį, ir aš grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, kad ir ką išgyventumėte. Man labai keista skelbti apie burtažodžius, nes niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, kad po 7 mėnesių nebuvimo man padėjo burtininkas sugrąžinti mano buvusį vaikiną. Perskaičiau apie DR ISIKOLO iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų, o po mažiau nei 48 valandų man paskambino buvęs vaikinas ir apsidžiaugiau, kad jis nori su manimi susisiekti. Susitikome penktadienį ir jis man pasipiršo. Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašome visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad jis išspręstų jūsų problemą ir pradžiugintų jus kenkiančiais santykiais. Meilė yra geriausias kada nors patirtas jausmas. parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  45. Esu Sandra Landsbergis ir perskaičiau keletą liudijimų apie dr. Isikolo meilės burtų svaidytoją, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti buvusius meilužius per 48 valandas. Nuoširdžiai galvojau, ar tai tikra ir ar šis vyras tikrai galėtų padėti sugrąžinti mano mylimąjį, kurį taip myliu. Nusprendžiau su juo susisiekti, nes labai myliu savo vaikiną ir jau porą mėnesių gyvename atskirai, aš jo labai pasiilgau. Išbandžiau visas kitas priemones, kad jį susigrąžinčiau, bet nepavyko. Susisiekiau su daktaru Isikolo ir jis man pasakė, kad mano buvęs sugrįš pas mane per ateinančias 48 valandas, kai laikysiuosi procedūrų, kaip viskas bus daroma. Daktaras Isikolo paleido jį, kad suprasčiau, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir atvėrė akis, kad įsivaizduotų, kiek daug dalijamės kartu. Mano buvusioji dabar vėl grįžo pas mane. Šiuo metu rašydama šį liudijimą esu pati laimingiausia mergina žemėje, aš ir mano vaikinas gyvename laimingai, o mūsų meilė dabar stipresnė nei bet kada. susisiekite su juo ir jis jūsų nenuvils. taip pat. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Viber arba WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  46. Ar norite susigrąžinti savo buvusįjį? Aš tai padariau su daktaru Isikolo ir mano buvęs sugrįžo pas mane po 3 dienų po to, kai pasakė, kad užkeikimas. Noriu, kad visi perskaitytų mano liudijimą ir patikėtų burtininku, tokiu kaip daktaras Isikolo. Aš esu Antonas Nerija. Mano buvusi mergina išsiskyrė su manimi, nes aš geriu ir rūkau, o jai nepatiko vaikinai, kurie darydavo panašius dalykus. Vieną vakarą, kai su draugais keliavome ore su alkoholiniais gėrimais, mano mergina įėjo į kambarį ir ne tik pamatė mane rūkantį, bet ir buvau su kita mergina, ir tai ją labai supykdė, ji išėjo, o nuo tos dienos aš niekada. mačiau ją dar kartą, kol susisiekiau su gydytoju Isikolo maždaug prieš 2 savaites ir ji daugiau net neatsiliepė į mano telefono skambučius. Dabar labai džiaugiuosi, kad daktaras Isikolo grąžino ją pas mane. Kai susisiekiau su šiuo burtininku, nelabai tikėjau, kad mano buvęs sugrįš po to, ką padariau, bet daktaras Isikolo suteikė man tikėjimo ir dabar esu laimingas, kad mano mergina grįžo pas mane. Noriu, kad visi, kuriems reikia pagalbos, patikėtų šiuo burtų keitikliu ir susisiektų su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  47. Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti. WhatsApp: +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  48. Esu labai nustebęs dėl nuostabios Dr Isikolo patirties ir stebuklų, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti prarastus meilužius. Susisiekiau su juo išgyvenusi tiek daug įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda susigrąžinti buvusį meilužį, papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su viskuo, ką turėjau. Suglumau, kai jis man tik liepė šypsotis ir būti ramiam, užtikrindamas, kad viską susitvarkys vos per dvi dienas. Po antros dienos vyras man paskambino, aš buvau tiesiog šokiruota, pasirinkau skambutį ir netikėjau savo ausimis, jis tikrai maldavo manęs atleisti ir žadėjo telefonu. Buvau tokia laiminga, kad turėjau paskambinti daktarui Isikolo ir padėkoti jam, jis tik liepė pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro burtažodžio bet kokiai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su daktaru Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  49. Aš vėl jaučiuosi tokia palaiminta savo santuokoje, kai daktaras Ige Ajayi sugrąžino mano vyrą, kuris išsiskyrė su manimi gerus 3 mėnesius. Esu Jessica Butler iš JAV. Nors turiu burną visame kūne, neužteks padėkoti daktarui Ige Ajayi už jo pagalbą mano gyvenime. Mano vyras išsiskyrė su manimi 3 mėnesius ir kenčia skausmus ir kančias be jo. Taigi, visur ieškojau pagalbos, bet nieko nepavyko, kol turėjau omenyje daktarą Ige Ajayi, su kuriuo susisiekiau internete. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras su manimi susisieks per 24–48 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš juo tikėjau ir jis paruošė man burtą, o mano vyras man paskambino tiksliai tada, kai pasakė daktaras Ige Ajayi. Jis maldavo ir pasakė, kad jam manęs reikia atgal, ir dabar mes vėl gyvename laimingai pastaruosius 9 mėnesius. Visi, skaitantys mano straipsnį, kuriems reikia pagalbos, turėtų susisiekti su juo... El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp {+2348130035939}

    AtsakytiPanaikinti
  50. Sveiki Vaikinai. Tiesiog noriu pasakyti didelį ačiū (DR ISIKOLO) už tai, ką jis padarė dėl manęs ir mano šeimos, padėdamas man laimėti loterijoje. Laimėjau keturis šimtus dvidešimt tūkstančių eurų. (420 000,00). Jo loterijos burtai yra patys geriausi ir nuostabūs. Mano gyvenimas dabar yra subalansuotas ir dabar esu labai finansiškai patikimas, kaip visada norėjau, ir aš neabejoju. Ar ieškote tikro ir tikro burtininko, kuris padėtų jums laimėti bet kokioje loterijoje, kurią žaidžiate? Galite susisiekti su DR ISIKOLO, šiandien visi jūsų planai laimėti loterijoje išsipildys ir jums pasiteisins. Jo burtai labai tikri ir tikri. Vis dar negaliu patikėti. Jo burtai taip pat veikia labai greitai. Labai ačiū dr. ISIKOLO, kad skyrėte savo laiką loterijos burtams už mane. Aš apmokėjau sąskaitas ir apmokėjau savo skolas ir vis dar esu labai turtingas. Jei jums reikia tikro ir tikro burtų ratuko, kuris padėtų laimėti loteriją, susigrąžinti partnerį ir daug kitų problemų, kurias reikia išspręsti, susisiekite su juo dėl greitos ir skubios pagalbos el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jam +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  51. Mes visi turime skirtingas gyvenimo istorijas. Buvo ir pakilimų, ir nuosmukių, bet buvau labiau sugniuždytas, kai mano sužadėtinis, su kuriuo draugavome 6 metus, pasakė, kad turėtume nutraukti santykius, aš nepatyriau tokio skausmo, kokį jaučiau tą dieną savo gyvenime. Paklausiau, ką padariau ne taip, bet jis pasakė, kad yra pavargęs. Po 3 mėnesių išsiskyrimo gavau liudijimą apie ponią, kuri kalbėjo gerus žodžius apie daktarą Ajayi, burtininkę, padėjusią daugeliui žmonių atkurti ramybę ir meilę savo namuose. tikrai myliu savo vyrą ir noriu, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą, todėl susisiekiau su daktaru Ajayi ir pasiaiškinau, po tam tikro pasikonsultavimo man buvo pasakyta, kokia yra problema ir ką daryti, kad atkurčiau savo santykius, padariau viską, ko iš manęs prašė ir po 72 m. kelias valandas su manimi susisiekė mano sužadėtinis ir dabar esame laimingai susituokę. Jei jums reikia tikrojo burtininko pagalbos, galite pasikliauti daktaru Ajayi ir tikiu, kad turėsite priežastį vėl šypsotis. Susisiekite su Viber / Whatsapp: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  52. Mano 8 metus trukusi santuoka netrukus subyrėjo, kai perskaičiau apie daktarą Ajayi galingą burtininką, kuris mane užkalbino, ir tai privertė mano vyrą atsiklaupti ir skelbti, kaip jis mane brangina ir niekada nepaliks santuokos. Dr Ajayi mano namai dabar alsuoja meile. Jei jums sunku santuokoje, daktaras Ajayi yra paskutinė jūsų pagalbos stotelė. Susisiekite su juo Whatsapp: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  53. DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI, IR JO MEILĖS PROBLEMŲ SPRENDIMAS YRA GERIAUSIAS.
    Mano vardas Laima Butkevičius ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp arba Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  54. Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakęs pavydo ir nesaugumo ir tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu, jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai dariau, kad jis persikeltų į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską papasakojau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino, kad susigrąžinsiu jį ir sugrąžinsiu meilę bei laimę, kuria dalijomės, ką jis padarė. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Jessie man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis mane pakvietė, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  55. Mano vardas Gita Dovydas ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsAp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  56. Praradau mūsų santuoką ir gražius namus, kuriuos sugriovė nelaimingas atsitikimas, kai pamačiau, kad mano žmona pasitraukia už melo, kuriuo ji buvo maitinama, ir nesaugumo, kuris niekada nebuvo tiesa. Nuo pat pradžių prisiekiau, kad niekada nebūsiu apgavikas ir laikiausi savo pozicijos, kad pastatyčiau laimingus namus, bet, deja, ji niekada manimi nepasitikėjo pakankamai. Mėnesius klajojau bandydamas ją susigrąžinti ir ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, įskaitant jos šeimos įsikišimą, bet niekada nepasisekė. Susisiekiau su daktaru Isikolo, su kuriuo abejojau anksčiau, kai susisiekėme. Turėjau išlaikyti viltį ir laikytis procedūrų taip, kaip jis man viską paaiškino. Jis patikino, kad ji grįžo po dviejų ar trijų dienų, o aš vis dar nerandu žodžių išreikšti, koks laimingas ir dėkingas esu žinodamas, kad mano sūnus ir jo mama sugrįžo pas mus. Aš visiems sakau apie daktarą Isikolo ir jo malonią širdį, padedančią žmonėms. Jis jūsų nenuvils, jei jį išbandysite. Susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  57. Puikūs ir nuostabūs sprendimai, kaip susigrąžinti buvusį partnerį.
    Kam tai gali rūpėti, aš labai vertinu, kaip Didysis DR ISIKOLO panaudojo savo intuityvius nurodymus ir įgūdžius, kaip gyvenimo treneris, taip pat savo empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. 100 procentų nemokamų tikrų ekstrasensų, konsultantas, kuris sugrąžins jūsų buvusįjį ir išspręs visas jūsų bendras problemas ar nelaimės problemas. mano partneris paliko mane dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš kelis mėnesius buvau sugniuždytas ir susisiekęs su juo susigrąžinau savo laimę. Vienintelis DR ISIKOLO The Great yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis išsprendė mano problemą už mane. Jis grąžino mano buvusįjį per 48 valandų konsultaciją. Susisiekite su puikiu  Dr Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  58. Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru, bandžiau jam viską paaiškinti, bet jis klausė negirdinčių ausų, buvau emociškai sugniuždyta, nes tikrai jį mylėjau iki tol. Internete mačiau įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė aš ką daryti ir aš tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą Burtų, skirtų įsimylėjėliams suvienyti, procesas yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba su žmonėmis taip pat, kaip atkūrė mano santykius per 48 valandas, o mano vaikinas skambino ir maldavo Susitarkite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos išspręsti jūsų santykių ar santuokos problemą. Štai jo kontaktas, „WhatsApp“/„Viber“: +2348133261196, parašykite jam el. laišką (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  59. Mano vardas Ieva Bartninkas. Po ketverių metų santykių su savo vyru jis su manimi išsiskyrė. Dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtininką el. paštu ir jis man pasakė, kad yra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas. jis užkalbėjo ir stebėtinai trečią dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jo: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  60. Sveikinimai
    Po tiek metų lošimo loterijoje man buvo sunku laimėti, man buvo sunku, todėl nusprendžiau tai aptarti su savo drauge, kuri man padėjo, ji papasakojo apie savo patirtį su daktaru Ajayi, kuris padėjo jai sugrąžinti jos vyrą, kuris paliko ją ištekėti už kitos žmonos ir paliko ją su keturiais vaikais kentėti vienai, ji toliau papasakojo, kaip internete susipažino su daktaru Ajayi. Buvau labai sužavėta išgirdusi jos istoriją, todėl papasakojau jai apie savo sunkią sėkmę loterija Ir ji supažindino mane su daktaru Ajayi po visų mano seansų su daktaru Ajayi, po vienos savaitės nusprendžiau pabandyti dar kartą Negaliu patikėti savimi, laimėjau tiek daug, kad niekada negalėjau patikėti. Viskas dr. Ajayi dėka aš esu dabar gyvenu savo svajonių gyvenimą. Norėdami gauti pagalbos, galite susisiekti su Dr Ajayi per Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com.

    AtsakytiPanaikinti
  61. Camila Abramikienė2022 m. gruodžio 3 d. 21:14

    Niekada nemaniau, kad vėl nusišypsosiu, bet dr. Isikolo atlieka savo sąžiningą darbą, kad padėtų man. Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems ir dviem savaitėms. Visos pastangos sugrąžinti jam nepavyko, maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Laima, kuri man papasakojo apie rašybos ratuką, vadinamą dr Isikolo. Ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per dvi dienas mano vyras grįš pas mane. Jo darbo procesas neužtrunka daug, jis nieko nedelsdamas nedelsdamas ir jis dirbo už mane. Mano vyras grįžo pas mane ir aš dar netikiu, kaip viskas atsitiko, bet tai buvo tokia tikra ir efektyvi. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su juo: dr Isikolo užtikrins, kad nedelsdami gausite tobulą rezultatą. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai parašykite jam „WhatsApp“: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  62. Mano vardas Greta Jokūbas, aš esu iš Lietuvos. Visada pažadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti el. laišką buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ige Ajayi, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kokį tik turiu. žinomas. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su pačiu gražiausiu gyvu žmogumi ir to meldžiau. Ačiū, daktaras Ige Ajayi, nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės. Susisiekite El. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas / Whatsapp {+2348130035939}...

    AtsakytiPanaikinti
  63. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, perskaičiusi daug apie jį ir tikėjau, kad jis gali man padėti, ir jis padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite susisiekti su WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  64. Šių metų pradžioje turėjau siaubingą ginčą su savo vyru ir jis neturėjo kito pasirinkimo, kaip išeiti iš namų, ir aš maniau, kad jis tiesiog supyko, dėl to jis išėjo. Po kelių dienų negalėjau su juo susisiekti ar sužinoti, kur jis yra. Aš laukiau ir laukiau, bet jis niekada negrįžo ir man nepaskambino. Buvau kupina skausmų ir gailesčio dėl to, kas nutiko. Stengiausi viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai, kol nesusisiekiau su DR ISIKOLO, kuris mane išgelbėjo. Jis puikiai atliko savo darbą, kad mus sujungtų, o mano vyras paskambino ir grįžo namo lygiai po 48 valandų, kaip buvo pažadėjęs. DR ISIKOLO yra toks tikras ir niekada nepasiduoda. susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  65. Mano vardas Silvija Adomaitis. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  66. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  67. Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus vėl suvienijo, o meilė ir laimė buvo sugrąžinta, kaip jis mane patikino. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  68. Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško. Tai mane nuliūdino, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų ir jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete, tada pamačiau tiek daug žmonių, komentuojančių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, per vieną iš komentarų susisiekiau su juo ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, o jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip tai padarys. padėk man per tris dienas su juo susitaikyti. Praėjo lygiai mėnuo, kai susisiekiau su juo ir viskas buvo tobula, ir aš turėjau paskelbti šią žinutę, nes jis nusipelno visų gerų žodžių už man pagalbą. Sąžiningai palieku čia jo kontaktą El. paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo per Whatsapp (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  69. Esu Raminta Budraitis. DR ISIKOLO su savo didžiosiomis galiomis atkūrė mano namus ir laimę, kuria dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai kažkas, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  70. Buvau ties santuokos praradimo riba, kai daktaras Isikolo įsikišo ir mane išgelbėjo. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau daktaro Isikolo, žinodamas, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir vyro praradimo. Aš laikiausi jo darbo procedūrų, kurios buvo labai lengvos ir jis dirbo man. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas, jis grįžo ir skyrybų byla buvo atšaukta. Dr. Isikolo yra sąžiningas ir skaidrus, padėdamas žmonėms, o jūs taip pat tai skaitydami galite rasti sprendimą, kurio ieškote, kad sugrąžintumėte džiaugsmą ir laimę savo santuokoje ar santykiuose. Susisiekite su juo dabar. Tiesiog rašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu per: (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  71. Laba diena, kviečiame perskaityti mano susitikimą su daktaru Ajayi, galingu dvasingu žmogumi, kurį jo protėviai palaimino, kad jis išgydytų ligas žolelėmis ir atkurtų sugedusius namus. Sutikau daktarą Ajayi, nes mano mylima žmona nori, kad mes išsiskirtume, ir tai po 12 metų Santuoka palaiminta dviem mielais vaikais berniuku 5 metu ir mergaite 2 metu, ji musu dukra isvede is namu ir liko su mama, o meldžiu jos grįžt namo, bet ji atsisakė, buvau labai sutrikusi, todėl ieškojau pagalbos. Kai perskaičiau apie daktarą Ajayi, kaip jis padėjo moteriai susilaukti kūdikio po 8 metų santuokos be vaiko, susisiekiau su daktaru Ajayi, paaiškinau jam savo situaciją, jis paprašė informacijos apie save, kurią jam pateikiau. po konsultacijos jis man pasakė, ką reikia daryti, ir aš padariau taip, kaip buvo nurodyta, nes tai rašau, mano žmona mezga svetainėje. Jei jums reikia tikro dvasingo žmogaus pagalbos Dr Ajayi yra paskutinė jūsų stotelė, susisiekite su juo Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  72. Mano vardas Geimina Matelis. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kuriais galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  73. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas: (gethelp05@gmail.com Whatsapp arba Viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  74. DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Laima Linkytė. Aš labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodamas, kad tai buvo širdies skausmo rezultatas, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  75. Aš, Enrika Dapkūnaitė, tariu didelį ačiū DR ISIKOLO, kad padėjo atkurti sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  76. Mano vyras paliko mane dėl kitos moters po vienerių mūsų santuokos metų. Man jo labai reikėjo, nes aš jį labai myliu. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Šią ištikimą dieną, naršydamas internete, aptikau konkretų liudijimą apie šį gerą vyrą, vardu DR IBINOBA, kaip jis gali padėti buvusiam žmogui greitai susigrąžinti ir sustabdyti skyrybas ar išsiskyrimą ir pan. pabandyk. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau. Po 72 valandų mano vyras grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleisti. Šiandien aš labai laimingas ir noriu rekomenduoti šį puikų burtų raitiklį visiems, kuriems tikrai reikia skubiai išspręsti savo nutrūkusius santykius, ir tiesiog susisiekite su puikiu „DR Ibinoba“. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su juo ir garantuoju, kad jis tau padės, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtininku dabar. Ačiū DR IBINOBA, kad išgelbėjote mano nutrūkusius santykius ir kad sugrąžinote mano vyrą pas mane ...whatsapp jį: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  77. MANO LAIMĖTA LOTERIJA ĮMANOMA TIK SU DR ISIKOLO
    Sveiki, noriu, kad visi padėtų man padėkoti šauniam burtininkui, vardu Dr Isikolo, už tai, kad jis pakeitė mano gyvenimą finansiškai. Susisiekiau su daktaru Isikolo internetu, kad padėtų man pasimelsti už kai kuriuos mano loterijos žaidimus, kuriuos norėjau žaisti, jis liepė man atsiųsti jam žaidimus. jis gali melstis už žaidimus, ką aš padariau ir jis man pasakė, kad užtruks dvi dienas, kol melsis žaidimuose, antrą dieną jis atsiuntė man numerį žaisti ir patikino, kad ketinu laimėti. tikėjau juo 100%, bet neturėjau kito pasirinkimo ir žaidžiau žaidimą. todėl tą ištikimą dieną nuėjau į loterijos biurą patikrinti žaidimo, kurį jis man davė žaisti, ir štai buvau 373.000 eurų turtingesnis, negalėjau atverti burnos, buvau šokiruotas, negalėjau tuo patikėti. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Isikolo. Jūs taip pat galite laimėti daugiau, jei jis jums padės, taip pat jis gali padėti jums susigrąžinti mylimąjį ir kitas problemas, kurias reikia išspręsti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  78. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Verkiau savaites ir vos nenusižudžiau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkokios Claire Emerick liudijimą apie tai, kaip daktarė Ilekhojie sugrąžino taiką į savo santuoką. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybų planus, ko aš ir norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašydamas, kad mane apgaudinėjo ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje kaip aš, susisiekite su Dr Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. pašto adresas: gethelp05@gmail.com arba Telegram arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  79. Sveiki visi, mano vardas Dovilė Laurynas. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano situaciją ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog praneškite jam per WhatsApp +2348133261196 arba parašykite jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia kokios nors pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  80. Kai radau Dr Ilekhojies kontaktą internete. Man prireikė visiško palūžimo, kad suprasčiau, jog turiu jam pasakyti, su kuo susidūriau savo santuokoje. Padariau karo kambarį savo miegamojo spintoje ir nuėjau tiesiai į Šaltinį! Daug kartų buvo sunku; mano vyras vis dar buvo namuose, nepalaikė ir vis dar norėjo skyrybų, bet aš žinojau, kad tai, ką turiu, išlaikys mane ir mano dukrą. Praėjusį šeštadienį netikėtai atėjo dr. Ilekhojie susitaikymo burtai, kurie padėjo jam nuspręsti, ar jis apleistų mus arba dirbtų prie mūsų santuokos. Tik per susitaikymo burtą jis iš tikrųjų pasakė, kad vis dar nori būti vedęs, ir atšaukė sutartį dėl būsto, kurį ketino įsigyti Kalifornijos Hemet mieste! Iš tiesų, nieko nėra neįmanomo naudojant Dr Ilekhojie susitaikymo burtus. Niekada nepasiduok!" susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. El. paštu gethelp05@gmail.com arba telefono numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  81. Mano vardas Joana Berankis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  82. DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI.
    Mano vardas Marija Balčytis ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  83. Mano vyras paliko mane ir mano sūnų ir niekada negrįžo, kol neįsikišo gydytojas ISIKOLO. Mano istorija niekuo nesiskiria nuo kitų, kurie skyrė laiko pasidalinti informacija apie jį pasauliui. Turėjau santuokinių problemų su vyru, dėl kurių jis mane paliko ir išvyko į kitą miestą. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas ir gavau pagalbos iš niekur, kol nesusisiekiau su daktaru Isikolo, kuris man padėjo. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano partnerio ir aš jį susigrąžinau po dviejų dienų, kaip jis pažadėjo. Kaip ir visi kiti apie jį kalbantys, aš esu čia, kad papasakočiau apie jį gero ir padėkočiau jam už tai, kad dar kartą suteikė džiaugsmo mano gyvenimui, ir mes abu švenčiame šventinius sezonus kartu kaip laiminga šeima. Jis nenuvils, jei pabandysite ir jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  84. Simona Matijošaitis2022 m. gruodžio 26 d. 19:14

    Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas žlugo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o mano dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susijungėme, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  85. Mano vardas Kamile Mažeikis. Noriu padėkoti dr. Isikolo už tai, kad laimėjau milijonų eurų loteriją, ir aš išreiškiu savo dėkingumą parašydamas jo nuostabius kūrinius internete, kad galėtumėte perskaityti ir susisiekti su šiuo žmogumi, kad padėtų jums išspręsti bet kokias problemas. Kai sutikau šį vyrą, jis man pasakė, kad apsidžiaugsiu, kai jis už mane užburs, ir aš juo patikėsiu, ir jis padarė mane laimingą. Jis davė man laimėtus skaičius: 3, 25, 38, 43, 49, o laimingųjų žvaigždžių skaičius buvo 3 ir 7. Laimėjau 461.000 eurų. Ačiū, pone, už tai, ką dėl manęs padarėte. Jis taip pat padeda sprendžiant meilės ir santykių problemas ir yra geriausias, kurį galite rasti. Rašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  86. Praradau santuoką ir gražius namus, kuriuos sugriovė nelaimingas atsitikimas, kai pamačiau, kad mano žmona pasitraukia už melo, kuriuo ji buvo maitinama, ir nesaugumo, kuris niekada nebuvo tiesa. Nuo pat pradžių prisiekiau, kad niekada nebūsiu apgavikas ir laikiausi savo pozicijos, kad pastatyčiau laimingus namus, bet, deja, ji niekada manimi nepasitikėjo pakankamai. Mėnesius klajojau bandydamas ją susigrąžinti ir ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, įskaitant jos šeimos įsikišimą, bet niekada nepasisekė. Susisiekiau su daktaru Isikolo, kuriuo abejojau, kai susisiekėme anksčiau. Turėjau išlaikyti viltį ir laikytis procedūrų taip, kaip jis man viską paaiškino. Jis patikino, kad ji grįžo po dviejų ar trijų dienų, o aš vis dar nerandu žodžių išreikšti, koks laimingas ir dėkingas esu žinodamas, kad mano sūnus ir jo mama grįžo pas mus. Aš visiems sakau apie daktarą Isikolo ir jo malonią širdį, padedančią žmonėms. Jis jūsų nenuvils, jei jį išbandysite. skaitykite daugiau apie daktarą Isikolo ir susisiekite su juo svetainėje: (www.isikolotemple.com) arba WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  87. Sveiki visi, laimingų Naujųjų metų. Mano vardas Stephenas Pincusas, esu iš JAV. Tiesiog noriu pasidalinti šiuo liudijimu čia, Mano mergina paliko mane, kad būčiau su kitu vyru, man buvo taip liūdna ir įtūžusi, nes ji man yra viskas. Visur ieškojau pagalbos, net prašiau žmonių, kad man padėtų maldauti, kad ji grįžtų pas mane, bet niekaip. Vieną ištikimą dieną noriu paieškoti internete ir pamačiau moterį, kuri pasidalijo savo liudijimu, kaip daktaras Ige Ajayi padėjo jai susigrąžinti vyrą per 48 valandas. Iš pradžių abejojau, ar toks dalykas yra, bet nusprendžiau pabandyti. kai susisiekiau su juo, jis padėjo man užkalbėti meilę ir per 48 valandas mano mergina man paskambino ir atsiprašė taip, kaip man pasakė daktaras Ige Ajayi. Dabar esame labiau patenkinti nei bet kada. Viskas atrodo tobulai ir taip natūraliai! Labai ačiū daktarui Ige Ajayi už jūsų autentiškus ir neginčijamus burtus. Susisiekite su šiuo puikiu meilės burtų rašikliu, kad išspręstumėte savo santykių ar santuokos problemą šiandien: Dr. Ige Ajayi, el. paštas: drigeajayi@gmail.com/Whatsapp {+2348130035939}.

    AtsakytiPanaikinti
  88. DR VELAS PADĖDA ŽMONĖMS BET KOKIŲ TIPŲ SANTYKIŲ PROBLEMŲ IR LOTERIJAS NUMERIŲ
    Labai sunki situacija, kai lošiu loterijoje ir niekada nelaimiu, arba laimiu nedidelį fondą iki 100 dolerių, aš buvau tokio sunkaus gyvenimo auka, didžiausias kada nors laimėjęs fondas buvo 100 dolerių, ir aš Žaidžiu loteriją jau beveik 12 metų, viskas staiga pasikeičia tuo metu, kai radau paslaptį internete, liudijimą apie burtininkus, vadinamus DR WALE, kurie padeda žmonėms bet kokio tipo loterijos numeriais, kai prisijungęs prie interneto pamačiau daug gerų liudijimų apie DR VELAS. dabar aš didžiuojuosi loterijos laimėtoja, padedama DR WALE, laimėjau 1 000 0000,00 USD ir pranešu apie tai visiems, kurie visas dienas bandė laimėti loterijoje, patikėkite manimi, tai yra vienintelis būdas laimėti loterija. Dar viena gera žinia yra ta, kad DR WALE taip pat padėjo mano draugei susigrąžinti vyrą, kuris ją paliko dėl kitos moters. dabar, kai mano draugė gyvena laiminga su savo vyru. Galite susisiekti su DR WALE: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    DR WALE taip pat gali padėti išspręsti šią problemą

    (1) Buvusio meilužio sugrąžinimas.
    (2) Gydymas žolelėmis ir dvasinis gydymas.
    (3) Norite būti paaukštintas savo biure.
    (4) Nėštumo burtai.
    (5) Laimėkite bylą teisme.

    AtsakytiPanaikinti
  89. LAIMĖJAU LOTERIJA PADĖDAMAS DR ISIKOLO
    Pastarąjį dešimtmetį visada žaidžiau loterijos žaidimus su viltimi, kad kada nors laimėsiu didelius pinigus, bet to niekada neįvyko ir galvojau, ką galėčiau padaryti, kad laimėčiau didelį loterijos prizą. Atlikau kai kuriuos tyrimus internete ir aptikau skelbimą apie daktarą Isikolo, kuris rengia loterijos burtus žmonėms, kurie tiki jo darbais. Paaiškinau savo situaciją gydytojui Isikolo, jis man paruošė loterijos burtą ir davė keletą skaičių, kad galėčiau žaisti loterijoje, ir aš be jokių abejonių padariau, kaip jis pasakė. Ar galite patikėti, kad pirmą kartą gyvenime laimėjau 786.000 eurų sumą. Maniau, kad svajoju, kol man paskambino loterijos agentas, kad atvykčiau į biurą ir susitartų, kaip išsireikaluosiu pinigus. Dabar mano gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę ir aš esu savo viršininkas, o jūs taip pat galite būti savo viršininku, susisiekę su daktaru Isikolo dėl loterijos burtų. Spustelėkite jo svetainę Peržiūrėkite jo svetainę ir susisiekite su juo dabar. (https://isikolotemple.com) arba jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  90. Mano vardas Greta Jokūbas, aš esu iš Lietuvos. Visada pažadėjau rekomenduoti jus žmonėms, kuriems taip pat gali prireikti jūsų pagalbos, nes rasti el. laišką buvo geriausia, kas man kada nors nutiko, daktare Ige Ajayi, jūs esate dėmesingiausias ir užjaučiantis žmogus, kokį tik turiu. žinomas. Buvau labai nusiminęs po to, kai beveik penkerius metus buvau be meilės. Aš paprašiau susivienijimo meilės burto ir nuostabiai tai pavyko. Aš laimingai gyvenu su gražiausiu gyvu vyru ir to meldžiau. Ačiū, daktaras Ige Ajayi, nepakaktų, atsižvelgiant į tai, ką padarėte dėl manęs, todėl nusprendžiau pasidalinti šiuo jūsų rankų darbo liudijimu visam pasauliui, kad sužinočiau apie jūsų gerą darbą man. Galite susisiekti su šiuo vyru dėl bet kokių santykių problemų ir jis taip pat jums padės. Susisiekite El. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939...

    AtsakytiPanaikinti
  91. Mano vardas Simona Kairevičius. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kad galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  92. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš keturis mėnesius ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris pažangiai elgėsi su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. po trijų dienų vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas turi galių sugrąžinti įsimylėjėlius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!! Susisiekite su DR WALE Via. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  93. Tiesiog noriu čia pasidalinti savo liudijimu. Mano vardas yra Martha Pote. Noriu atiduoti Dievui visą šlovę, kad jis atvedė daktarą Igę Ajayi, kad padėtų man atkurti santuoką. Aš labai myliu savo vyrą, jis su manimi išsiskyrė dėl kitos moters. meldžiausi ir verkiau, bet niekaip. Kartą ištikimą dieną tiesiog ieškojau internete ir aptikau burtų raitiklį (dr. Ige Ajayi), kuriuo anksčiau niekada netikėjau burtų rašymu, bet kažkas manyje sakė, kad turėčiau tai pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambins ir atsiprašys. maniau, kad tai pokštas. štai prieš 48 valandas man paskambino vyras ir pradėjo visko atsiprašinėti. Štai kodėl noriu čia pasidalinti šiuo liudijimu, žinau, kad daugelis išgyvena daug išgyvenimų savo santuokoje, todėl nesidrovėkite ieškoti pagalbos. Dr. Ige Ajayi gali jums padėti bet kuriuo atveju. Susisiekite su juo dabar. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  94. Mano vardas Helena, noriu pasidalinti savo liudijimu su pasauliu, nes niekada neįsivaizdavau savęs tai darančios, bet esu kupina džiaugsmo ir noriu, kad kiti taip pat padėtų. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo, aš bandžiau visas įmanomas priemones, kad jis grįžtų namo, bet jis elgėsi keistai su manimi ir net apleido vaikus. Buvau nusivylęs, ieškojau pagalbos iš įvairių pusių, kol pamačiau įrašą apie daktarę Akhariją, burtininkę. Susisiekiau su burtininku, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino mane, kad užburs ir viskas bus gerai per 3 dienas, bet buvau skeptiškas, šiek tiek pagalvojau, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, kartu atlikome procesą ir mano nuostabai burtai suveikė, o mano vyras. grįžo namo ir atsiklaupė prašydamas atleidimo, bet pirmasis buvo netikėtas jo skambutis, nes nesikalbėjome apie metus. Daktaras Akharia yra tikrai savo žodžių žmogus. Jei turite problemų santykiuose ar bet kuriame gyvenimo aspekte, susisiekite su burtininku dr. Akharia ir ieškokite ilgalaikio sprendimo.
    El. paštas: doctorakharia@gmail.com arba WhatsApp: +2347014241417

    AtsakytiPanaikinti
  95. Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas Doris Vaan, gyvenu JAV, vyras paliko mane metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau būdo jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su dr. Ige Ajayi, burtininkas, padėjęs man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Šiandien su vyru laimingai gyvename kartu, nes vykdau puikios dr. Ige Ajayi pavyko. Tas Žmogus puikus, jį galite pasiekti el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra (+2348130035939) Dabar rimtiems žmonėms, kurie susiduria su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be jokio streso.

    AtsakytiPanaikinti
  96. Aš taip džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. Neseniai susitaikėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik penkerius metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo. Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu DR WALE! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju jums, DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir grąžinote man vyrą. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE dabar ir garantuoju, kad jis jums padės. susisiekite su juo per: WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  97. susituokė su mano vidurinės mokyklos vaikinu, abu kartu turime tris vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras taip pat pradėjo juokingai elgtis kaip aš. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinau, kad mano vyras nebuvo toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos taip pat sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas įvyko mūsų santuokoje, slypi mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo dešinėje ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali susisiekti, ir jis sugrąžins tau laimę. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  98. Gera dalintis istorijomis yra geras žmogus. ir tas geras žmogus vadinamas DR WALE, puikiu savo žodžių žmogumi ir žmogumi, kuris laikosi pažado. Didžiuojuosi galėdamas pranešti pasauliui, kad DR WALE padėjo trims mano šeimos nariams. DR WALE padėjo mano broliui išspręsti santykių problemas. jis taip pat padėjo kitam mano broliui laimėti sutartinį darbą, dėl kurio jis kovojo daugelį metų. tada jis padėjo mano seseriai laimėti skyrybų bylą teisme. Taigi, jei esate labai netvarka ir jums reikia žmogaus, kuriuo galėtumėte pasitikėti ir kuriuo galėtumėte pasikliauti, DR WALE yra tas žmogus, kuriuo galite pasitikėti. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  99. Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas TAMARA ELIJAS, gyvenu JAV, vyras paliko mane vieneriems metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau praktiškai variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su dr. Ige Ajayi, burtininkas, padėjęs man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Šiandien su vyru laimingai gyvename kartu, nes vykdžiau puikios dr. Ige Ajayi. Tas žmogus puikus, su juo galite gerai el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jojo kontaktinis numeris ir whatsapp tiesiog yra (+2348130035939).. rimtiems žmonėms, žmonėms su šia problema, patarsiu dabar su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be streso.

    AtsakytiPanaikinti
  100. Sveiki visi! Mano vardas Gabija Benas.. Mane įskaudino ir plyšta širdis, kai prieš septynis mėnesius mano santuokoje tarp manęs ir vyro įvyko labai didelė problema. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad po ilgo maldavimo jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną savo draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, todėl jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra aplankyti kunigą, nes tai tikrai pasiteisino ir jam. Nors aš niekada netikėjau burtais, bet neturėjau kitos išeities, nei sekti jo patarimu. Tada jis davė man kunigo, kurį aplankė, „WhatsApp“ numerį. Taigi kitą rytą nusiunčiau žinutę numeriu, kurį jis man davė, ir kunigas patikino, kad kitą savaitę susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Aš niekada netikėjau, todėl jis kalbėjo su manimi ir pasakė man viską, ką turiu padaryti. Tada kitą savaitę, labai keista, mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius 7 mėnesius, man paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taip jis tą pačią dieną grįžo su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant kunigui. Taigi, aš jums patarsiu, jei turite kokių nors problemų, susisiekite su daktaru Ibinoba, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  101. Sveiki draugai, džiaugiuosi galėdamas pasidalinti savo patirtimi su daktaru Ajayi, išgyvenu sunkius santykius, nes mano sužadėtinis, sulaukęs metų, staiga pasakė, kad turėtume atšaukti vestuves, kad jis manimi nebedomina. buvo sutrikęs ir ieškojo pagalbos, štai kaip internete sutikau daktarą Ajayi, kuris padarė meilės burtą, o mano sužadėtinis atsiklaupė atsiprašyti, o daktaro Ajayi dėka mes esame laimingai susituokę. Susisiekite su daktaru Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nepasigailėsite.

    AtsakytiPanaikinti
  102. Esu pilnas džiaugsmo, galėdamas čia pasidalinti šiuo liudijimu. Gavau nuostabų liudijimą apie tai, kaip DR WALE padėjo šiai moteriai išsaugoti santuoką ir padėjo jai grįžti į darbą, kur jos viršininkas planavo ją atleisti. Tačiau, kaip ji sakė, padedant DR WALE, jai viskas grįžo į savo vėžes. Perskaičiusi jos liudijimą, susisiekiau su DR WALE, nes turėjau rimtų ginčų su savo vyru, kuris ketino nutraukti mūsų dešimties metų santuoką. Kai pasakiau DR WALE'ui, kas vyksta mano santuokoje, jis man pasakė, kad mano santuokoje viskas bus gerai, ir aš juo tikėjau. Taigi jis užkeikdavo mane ir štai mano vyras vėl pradėjo su manimi elgtis gerai. Džiaugiuosi, kad gavau šį liudijimą, nes tai padėjo man rasti ramybę ir ramybės savo santuokoje. Taip pat galite susisiekti su DR WALE jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  103. Mano vardas yra Danutė Arnė.. Su malonumu jums visiems pasakysiu, kad man pavyko išspręsti skyrybų problemą ir vėl atkurti santuoką. Nežinau, kas nutiko mano vyrui, kad jis pateikė prašymą dėl skyrybų, bandžiau jį perkalbėti, bet jis manęs neklausė, neturėjau kitos išeities, kaip ieškoti pagalbos visur, kur tik galėjau galvoti. ir ilgai susisiekiau su DR Ibinoba ir dabar džiaugiuosi, kad paprašiau jo pagalbos. Jei ne daktaro Ibinobos pagalba, nežinau, kas būtų buvę iš mano santuokos, nes mylėjau savo vyrą ir negalėjau pakęsti jo prarasti. Burtai suveikė kaip magija, mano vyras pasikeitė ir pradėjo rodyti meilę, o ne planuotas skyrybas. Aš tiesiog labai džiaugiuosi, kad dabar man viskas yra savo vietose. Dr. Ibinobą mielai rekomenduočiau visiems, kurie susiduria su santuokos problemomis ir nori tai padaryti. Jei jums reikia tikrojo burtininko pagalbos bet kokioje situacijoje, susisiekite su daktaru Ibinoba per WhatsApp: +2348085240869, El. paštas: dromionoba12@gmail.com.. Tikiu, kad jis jūsų nenuvils.

    AtsakytiPanaikinti
  104. Sveiki visi, DR WALE dėka esu apimtas džiaugsmo. Mano vyras prieš kelerius metus mane paliko dėl kitos moters ir aš buvau labai sugniuždyta, nes niekada jam nieko blogo nepadariau, likau su dviem vaikais ir mažai apmokamu darbu. Jau beveik pasidaviau, kol internete pamačiau liudijimą apie DR WALE ir nusprendžiau su juo susisiekti. Paaiškinau jam savo problemą ir jis patikino, kad po kelių savaičių pamatysiu teigiamą rezultatą. Nenuostabu, kad kitą dieną po burto grįžo mano vyras, prašydamas manęs atleisti ir pažadėjo niekada nepalikti. Mano vyras grįžo jau aštuonis mėnesius ir mes niekada neturėjome jokių problemų, džiaugiuosi, kad neabejojau DR WALE, nes jis tikrai gali išspręsti bet kokias problemas greitai palengvindamas, taip pat galite susisiekti su juo dėl pagalbos dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  105. Mano buvęs vyras ir aš visada sugebėjome išlikti draugiški po skyrybų 2017 m. vasario mėn. Bet aš visada norėjau su juo vėl susitikti, tereikėjo apsilankyti šioje burtų ratų svetainėje praėjusį gruodį, nes mano svajonė buvo pradėti Nauji metai su vyru ir laimingai gyventi su juo. Šis burtų raitininkas paprašė konkretaus meilės burto man ir mano vyrui, ir aš jį sutikau. Ir šis galingas burtininkas pradėjo veikti savo magiškai. Ir praėjus kelioms savaitėms po to, kai man suveikė šis burtų raitiklis, mano vyras man paskambino, kad vėl būtume kartu, ir gailėjosi dėl visų savo neteisingų poelgių. Mano burtai veikia, nes spėkite: mano „vyras“ grįžo ir ruošiamės kuo greičiau kreiptis į teismą ir atsiimti skyrybų dokumentus. Tai ne kas kita, kaip stebuklas. Ačiū DR WALE už jūsų galingus burtus. Žodžių neužtenka. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  106. JUMS SKUBIAI REIKIA RAKETO RATUKO, KURI PADĖTŲ SUGRĄŽINTI BUVUSI PARTNERIS DR WALE YRA JUMS TINKAMAS ŽMOGUS. WHATSAPP/VIBER: +2347054019402

    SVEIKAS, Ieškau pagalbos, kaip susigrąžinti savo buvusį mylimąjį, kuris išsiskyrė su manimi prieš trejus metus... Mane sukrėtė išsiskyrimas ir vos nenorėjau nusižudyti, bet dėkoju Dievui, kad gavau susisiekite su DR WALE, dvasiniu tėvu, padėjusiu man susigrąžinti buvusį mylimąjį po ilgų pagalbos ieškojimų įvairiose vietose. Kai susisiekiau su DR WALE, viską jam paaiškinau, todėl jis pasakė man savo padrąsinančius žodžius ir pasakė, kad paruoš man burtą, kuris padės susigrąžinti buvusį meilužį per kelias savaites. patikėjo jo žodžiais, nes mane nukreipė draugas, kuriam jis padėjo, ir dabar mano buvęs mylimasis grįžo ir mes laimingai gyvename kartu, kad kitą mėnesį susituoktume. Jei jums reikia kokios nors pagalbos, pavyzdžiui, susigrąžinti meilužį, loterijos laimėjimo burtus, juodosios magijos burtus E.T.C. Tada siūlau susisiekti su DR WALE dabar per jį
    WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  107. Sveiki visi čia esantys!! Mano sužadėtinė lesbietė, kuri mane paliko, grįžo, noriu su jumis visais šioje svetainėje pasidalinti savo liudijimu, kad tai mano laimė, pernai žmona lesbietė paliko mane dėl kitos moters, ji palieka mane vieną ir aš jos pasiilgau, nes viskas buvo taip sunku man, nes aš tikrai ją labai myliu, nepraradau vilties ir stengiuosi ją susigrąžinti, kai ieškojau internete ir skaičiau daktaro WALE liudijimus, kaip jis padėjo žmonėms ten susigrąžinti Buvęs meilužis, aš turėjau nėra kito pasirinkimo, kaip ieškoti pagalbos, aš susisiekiau su daktaru WALE ir paaiškinau jam savo problemą, dr. WALE Garantuokite, kad nesijaudinsiu, tai padės man užkalbėti meilės kerus, sugrąžins mano žmoną lesbietę ir užtikrins mane per trumpą laiką. Savaitę, tai buvo tarsi magija, mano žmona, kuri mane paliko, būtinai grįš atgal, negalėjau patikėti, kai ji paliko kitą moterį ir ji grįžo pas mane su tokia meile ir rūpestinga valia dabar yra kartu, aš niekada to nepamiršiu pagalba, kurią man padarė daktaras WALE – meilės burtai, sugrąžinę mano žmoną. Jei esate čia ir jums reikia pagalbos susigrąžinti buvusįjį, susisiekite su gydytoju WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  108. Taip susijaudinęs, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta, mano buvęs vyras grįžo po to, kai paliko mane ir mūsų keturis vaikus dėl kitos moters. Man buvo labai malonu sutikti DR WALE, kuris daugeliui žmonių padėjo sugrąžinti meilužį pas juos, todėl kreipiuosi ir į jį pagalbos. taip DR WALE padėjo man susigrąžinti vyrą. Didelis ačiū tau, DR WALE, nes niekada nemaniau, kad mano buvęs Vyras taip greitai sugrįš pas mane su tavo kerais. Jūs esate geriausias ir didžiausias pasaulyje. Jei skaitote tai ir jums reikia susigrąžinti buvusią meilužę arba jūsų vyras persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, susisiekite su DR WALE dabar. Štai jo kontaktas: WhatsApp/Viber: +2347054019402 ARBA el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  109. Ištekėjau už savo mokyklos vaikino, abu kartu turime du vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras pradėjo juokingai elgtis su manimi. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinojau, kad mano vyras nėra toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos aš sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas vyksta mūsų santuokoje, buvo mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo tinkamu metu ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali su juo susisiekti, ir jis sugrąžins tavo laimę. WhatsApp / Viber +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  110. Kartais mūsų santuokose nutinka bėdų, bet tai ne visada tęsiasi, kai kovojame, kad jas ištaisytume, aš turėjau problemų su santuoka 2021 m. liepos mėn. tai buvo siaubinga patirtis, kad beveik praradau santuoką, mano vyras manė, kad apgaudinėju, nes visada sulaukiu skambučių iš darbo aš bandžiau priversti jį suprasti, kad jie yra tik mano bendradarbiai, jis niekada manimi netikėjo, jis pateikė skyrybų prašymą, o dokumentai buvo baigti, man tai buvo kaip svajonė, bet visa tai buvo realybė, kurią man reikėjo sustabdyti, nes Aš myliu jį, tai buvo graži santuoka ir net negalėjau įsivaizduoti, kad galiu palikti santuoką, turėjau kreiptis pagalbos į DR WALE. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir, žinoma, jis man padėjo, paruošė man meilės burtą ir patikino mane saugumu, Mano vyras nutraukia skyrybas ir vėl mane myli. Štai kodėl esu čia, kad papasakočiau žmonėms apie DR WALE ir kaip jis man padėjo. Jei išgyvenate santuokos ir santykių problemas, tiesiog susisiekite su juo jo WhatsApp/Viber: ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  111. Sveiki, labai džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta, o vyras grįžo po to, kai paliko mane ir 2 vaikus dėl kitos moters. Po 8 santuokos metų mudu su vyru mušdavomės ar kitaip, kol galiausiai jis mane paliko ir persikėlė į Kaliforniją pas kitą moterį. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi, o vaikai manė, kad niekada nepamatys jo tėvo. Stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet negalėjau suvaldyti širdį kankinančio skausmo, širdis prisipildė liūdesio ir skausmo, nes tikrai buvau įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada noriu pas mane sugrįžti. Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl kreipiausi pagalbos internete ir radau daktarą Igę Ajayi, kuris gali padėti susigrąžinti mano buvusį žmogų. Taigi pajutau, kad turėčiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau, tada padarė man (meilės burtą). Po 48 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad pasiilgo ir manęs, ir vaikų. Taip nuostabu! Taigi jis grįžo tą pačią dieną su meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį ji sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka buvo stipresnė nei buvo anksčiau, dėka daktaro Ige Ajayi. Jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad daktaras Ige Ajayi, tikri ir galingi burtai padėjo daugeliui žmonių bėdų metu, jei esate čia ir jums reikia buvusio ar vyro. persikėlė pas kitą moterį, nebeverk, susisiekite su šiuo galingu burtininku dabar.

    Čia yra jo kontaktas: siųskite laišką adresu: drigeajayi@gmail.com
    Skambinkite arba pridėkite jį prie Whatsapp: +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  112. Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą moterį, kurią sutiko internete, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų dėl meilės savo vyrui, nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame sakoma, kad DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, o aš paėmiau DR WALE WhatsApp numerį, kuris buvo komentare. WhatsApp +2347054019402 apie mano problemą ir jis man atsakė ir padėjo susigrąžinti vyrą per savaitę, o šiuo metu mano vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis ir rūpestingesnis. Taip pat galite susisiekti su DR WALE dėl pagalbos jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com DR WALE yra tinkamas asmuo, su kuriuo galite susisiekti dėl jūsų santykių ar santuokos problemų, ir jis padės jums susigrąžinti buvusįjį, o aš esu labai malonu liudyti apie jo gerą darbą

    AtsakytiPanaikinti
  113. Sveiki, žiūrintieji internete, noriu pasidalinti savo liudijimu apie tai, kaip man padėjo susigrąžinti žmoną. Buvau apgavikas, o žmona kelis kartus mane pagavo. Bandžiau susitvarkyti ir kiekvieną kartą apgaudinėdavau vis iš naujo. Manau, nesupratau, ką ji man reiškia, kol nepaliko manęs ramybėje. Pradėjau ieškoti būdų, kaip ją susigrąžinti, bet atrodo, kad niekas nevyksta tobulai, kol aptikau straipsnį apie DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių visame pasaulyje susigrąžinti santykius. Susisiekiau su juo jo WhatsApp numeriu +2347054019402 ir jis patikino, kad mano žmona po kelių savaičių sugrįš pas mane su savo galinga magija, o aš sumokėjau šiek tiek eurų už darbui reikalingas medžiagas. Keista, bet mano žmona grįžo namo po kelių savaičių sakydama, kad vis dar mane myli, ir aš prisiekiau daugiau niekada jos neapgaudinėti. Viskas DR WALE dėka. WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  114. Aš pasvėriau savo galimybes atlikti operaciją; bet po susitikimo su 65 metų moterimi mūsų vietinėje ligoninėje, kuri man pranešė, kad jai bus atlikta gimdos pašalinimo operacija – pagalvojau, kad gali būti nenaudinga patarti moterims nekreipti dėmesio į operaciją po menopauzės su mintimi, kad miomos sumažės. Yra mano kaimynė, kuri davė man kontaktą su daktaru Ilekhojie, kuris atsiuntė jai keletą žolelių, ir dabar ji visiškai laisva, aš taip pat vartoju tas pačias žoleles ir jos greitai gerėja. Jei esate tokios pat būklės, susisiekite su juo el. paštu gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam tiesiogine linija (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  115. Mano vardas Maria Aleksa. Niekada nežinojau, kad žmonės gali būti tokie malonūs, nesavanaudiški ir nuostabūs, kol DR ISIKOLO nepadėjo man išspręsti santuokos problemų. Mano sąjunga su vyru nebuvo iki metų, kai prasidėjo problemos. Tai buvo taip dažnai, kad aš puolu į depresiją ir nuolat su ja kovojau, o tuo pačiu metu mano vyras paliko mane ir pažadėjo niekada negrįžti. Tuo metu aš nežinojau, ką daryti su savo gyvenimu. Teko ieškoti pagalbos, kol mane išgelbėjo gydytojas ISIKOLO. Kai jis tinkamai pasikonsultavo, man buvo aišku, kad buvusi mano vyro meilužė nuolat juo manipuliavo, kad galėtų jį susigrąžinti. Man pasakė, ką daryti, DR ISIKOLO ir, be jokios abejonės, po 2 dienų turiu gauti rezultatą, kurio laikiausi ir jis man padėjo, o rezultatas buvo toks nuostabus. Dabar mano vyras grįžo pas mane ir mes susilaukiame pirmagimio šiltai ir laimingai. Jei turite panašių ar meilės problemų, tiesiog parašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  116. Viskas klostosi ne tik tol, kol nepadarysite teisingo pasirinkimo savo gyvenime. Savo gyvenime aš pasirinkau teisingai, kai susisiekiau su daktaru Ilekhojie, žmogumi, kuris specializuojasi nutrūkusių santykių ir santuokų atstatyme. Esu iš Albany Niujorko, JAV ir šiame tinklaraštyje noriu padėkoti dr. Ilekhojie už gerai atliktą darbą. Jis įsitikino, kad mano vyras po kelių mėnesių nutraukė skyrybų planus ir paprašė susitikti su tarybos nariu ir išspręsti nesutarimus. Šiandien nebūčiau turėjusi savo šeimos be dr. Ilekhojie pagalbos, todėl palieku jo el. pašto adresą gethelp05@gmail.com, kad atkurčiau jūsų iširusią santuoką ar santykius, taip pat galite jam paskambinti arba Whatsapp telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  117. SU DR ISIKOLO LABAI GALIMA GRĮSTI SU SAVO BUVUSIU
    DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Camila Burbaitė. Labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodama, kad tai dėl širdies skausmo, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  118. Esu labai dėkingas daktarui Ilekhojie, kuris sugrąžino mano vyrą, kuris mane paliko dėl kitos moters. Tą akimirką vyras mane paliko, aš praradau viską ir ištisas savaites neišėjau į lauką, nes mes kartu jau daugiau nei 20 metų. Viskas apsivertė, kai draugas man suteikė daktaro Ilekhojie WhatsApp kontaktą. Aš jam parašiau žinutę ir papasakojau apie skausmą, kurį išgyvenu, o jis man pasakė, kad padės mums susitaikyti. Jis man pasakė, ką pateikti, ir buvo labai sąžiningas ir teisingas. Per 3 dienas mano vyras, kuris savaitei išėjo iš namų, paskambino paklausti apie mano gerovę ir pradėjo atsiprašinėti. Dėkojame dr. Ilekhojie, kuris leido tai padaryti. Kreipkitės į jį pagalbos. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  119. Vos neatėmiau gyvybės dėl vyro, kuris mane paliko ir nustojo man skambinti. Jis pasakė, kad manęs nebemyli, aš bandžiau jo maldauti, bet jis man neatsakys, kol nesusipykome ir neišsiskyrėme šešis mėnesius, po to suprantu, kad negaliu išeiti be jo. Bandžiau viską, kad jį susigrąžinčiau, bet nepavyko. kol nesusitikau su šiuo žmogumi, vardu DR WALE, susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas atsitiko tarp manęs ir mano vyro iki mūsų išsiskyrimo. Jis manęs paklausė, kad per daug nebijočiau, kad vėl viskas bus gerai. jis liepė man susimokėti už daiktus, kuriuos panaudos ruošdamas meilės burtą man, o aš sumokėjau ir vykdau visus jo duotus patarimus ir instrukcijas. Padėjęs man užburti meilę ir štai, mano vyras grįžo per savaitę. maldaudamas manęs atleidimo, buvau labai nustebęs, kad vis dar egzistuoja tokie burtų raikikliai kaip DR WALE. Jei kam nors reikia pagalbos, nuoširdžiai susisiekite su DR WALE šiandien per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com
    iš tikrųjų jūs esate geriausias DR VELAS, ačiū, kad vėl padarėte mano namus laimingais namais. Niekada negaliu nustoti kalbėti apie jus, pone. tai tikrai puikus žmogus, galite susisiekti su juo dėl bet kokių problemų sprendimo
    (vienas) loterijos burtas
    (du) buvęs atgal
    (trys) pastoti
    (keturi) išgydyti bet kokią ligą, ligą ir infekciją
    Ir daugelis kitų susisiekite su šiuo puikiu vyru šiandien ir gaukite savo
    Problemos išspręstos 100%

    AtsakytiPanaikinti
  120. Sveiki visi. Mano vardas Anna Jurevičius. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  121. Laba diena visiems, esu čia, kad paskleisčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip susigrąžinau buvusį vyrą. Viskas prasidėjo nuo to, kad mano vyras apgaudinėjo mane su kita moterimi, jam nežinodamas, kad moteris yra burtininkė, moteris užkalbina mano vyrą, dėl ko mano vyras pakeitė savo jausmus man ir vaikams ir sulaužė mūsų penkerių metų santuoką. Buvau sutrikusi ir patiriau stresą dėl vienišos motinos skausmų, todėl paskambinau draugei ir paaiškinau jai savo vedybinius iššūkius, ji nurodė ir nurodė man susisiekti su šiuo puikiu galingu burtininku vardu DR WALE. Pagrindinė priežastis, kodėl ji nurodė Aš susisiekiau su DR WALE dėl to, kad pastaruoju metu ji internete perskaitė kai kuriuos liudijimus, kuriuos kai kurie žmonės parašė apie galingą burtų ratuką DR WALE, ir aš buvau labai patenkinta, todėl nusprendžiau kreiptis pagalbos į jį, o jis puikiai atliko savo darbą. užkeikdamas savo vyrą ir panaudodamas kitos moters galias, dėl kurių jis sugrįžo pas mane ir maldavo atleidimo. Aš nenustosiu skelbti jo vardo tinkle dėl jo atliekamų gerų darbų. Visi, turintys problemų dėl santuokos, skyrybų, prarastų meilužių ar su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su WhatsApp/Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  122. MANO partneris ir aš bandome susilaukti kūdikio jau daugiau nei trejus metus, ėjome į vaisingumo kliniką maždaug septynis mėnesius, kol kas nors mums liepė susisiekti su šiuo burtininku, kuris yra toks galingas. Susisiekėme su juo šiuo WHATSAPP +2347054019402. mes jam pasakėme savo problemą, jis pasakė mums, kad pastosime 2023 m. vasarį arba 2023 m. kovą, bet po trejų metų bandymų buvome tokioje vietoje, kur buvome pasirengę išbandyti bet ką. Ir aš džiaugiuosi, kad atvykome į DR WALE. Kadangi jo nėštumo burtai leido mums atsipalaiduoti, ir aš nuoširdžiai tikiu, kad jis ir jo dievai mums taip pat padėjo, esu dėkingas už viską, ką jis padarė. susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com, jei bandote susilaukti kūdikio arba norite susigrąžinti savo meilužį. Jis turi galių tai padaryti, jis padarė mano,

    Neturiu daug laiko praleisti internete), todėl dalinuosi šiuo nuostabiu liudijimu su jumis visais, kurie susiduria su ta pačia problema. Taip internetiniai patarimai gali padėti išspręsti jūsų problemą.

    1. Meilės burtai
    2. Išgydytas nuo herpeso, vėžio, ŽIV ir kitų ligų
    3. Skyrybų burtai
    4. Santuokos burtai
    5. Įrišimo burtai
    6. Išsiskyrimo burtai
    7. Išvyk buvusį meilužį.
    8. Norite būti paaukštintas savo biure.
    9. Vaisingumo burtai / nėštumo burtai
    10. Laimėk Powerball loteriją

    Taip pat galite susisiekti su juo bet kokiu burtu, kurį norite, kad jis padarytų už jus dar kartą ačiū DR WALE už man pagalbą

    AtsakytiPanaikinti
  123. MANO VYRAS GRĄŽO PAS MANE SU DR. WALE'o PAGALBA IR AŠ TIKRAI SUVARTOJAS Sveiki visi. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl susiklostys, ieškodamas pagalbos prisijungiau prie interneto, perskaičiau ir susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, kuris atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas už Visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai lėmė mūsų išsiskyrimą, todėl kreipiausi pagalbos ir sužinojau apie DR WALE, kuris mane išgelbėjo. Jis man papasakojo procedūras ir paragino laikytis, ką aš mielai padariau, o jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per savaitę, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Jis yra patikimas ir sąžiningas, todėl rašykite jam dabar per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  124. Esu čia, kad parašyčiau apžvalgą apie tai, kaip DR WALE padėjo man susitvarkyti santuoką, taip pat tiems, kurie ieško pagalbos ir patarimų, kaip išsaugoti jūsų iširusią santuoką ar santykius. Prieš kelis mėnesius turėjau problemų su savo vyru ir pastebėjau. jis turėjo romaną su kita mergina savo darbo vietoje, aš su juo susidūriau, bet jis supyko ir man į veidą pasakė, kad tai tiesa, tarsi to būtų maža, jis pasakė man, kad daugiau manęs nemyli. kad jis nori skyrybų, aš buvau labai sugniuždyta ir sutrikusi, prašiau jam, kad nenoriu skyrybų, bet jis tvirtino, prieš tai naršydamas internete girdėjau apie DR WALE, kaip jis padeda žmonėms, kurių santuoka iširusi. ir santykius, pagalvojau ir nusprendžiau su juo susisiekti, jis žada vėl nusišypsoti mano veide, aš vykdžiau jo nurodymus ir po kelių savaičių buvau labai nustebęs, kai pamačiau savo vyrą, atsiklaupusį prieš mane ir atsiprašantį už tai, ką padarė. sakiau apie skyrybas, to niekada nesitikėjau, dėkoju DR WALE už tai, ką jis padarė dėl manęs, dabar laimingai gyvenu su savo vyru ir jis nustojo susitikinėti su kita moterimi. Jei kyla tokių problemų, patariu susisiekti su DR WALE, jis taip pat gali jums padėti. per WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  125. Su DR WALE galite susigrąžinti savo buvusįjį ir išgydyti savo nevaisingumo problemas
    Kai susipažinau su DR WALE, mano vyras išsiskyrė su manimi, nes buvau 41 metų nevaisinga moteris ir išgyvenu 23 metus. Buvau sugniuždyta ir sutrikusi kaip savo amžiaus moteris, kol prisijungiau prie interneto ir ieškojau pagalbos, kaip susituokti, tada sutikau DR VELĄ. Praėjus kelioms savaitėms po to, kai susisiekiau su DR WALE, mano buvęs vyras grįžo namo ir prašė, kad atleisčiau ir atsiimčiau jį po šešių mėnesių skyrybų. Priėmiau jį atgal ir tada pasakiau DR WALE apie savo nuogumą, kad jis man padėtų. Jis padarė vaisingumo burtus ir po kelių savaičių, kai jį baigiau, aš pastojau. Mano vyras pastojo ir aš pagimdžiau sūnų. Šiuo metu esu gražaus sūnaus mama ir džiaugiuosi savo santykiais. Visa tai dėka DR WALE ir jo nuostabaus darbo. Susisiekite su DR WALE per WhatsApp / Viber / Telegram: +2347054019402. El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  126. Negaliu pamiršti, kaip DR WALE padėjo man atkurti santuoką po devynių mėnesių išsiskyrimo su žmona iš kivirčo ir ji išėjo ir niekada negrįžo pas mane, aš padariau tiek daug, kad ją susigrąžinčiau, bet niekas nepasisekė iki tol, kol pamačiau komentarą internete, kai kažkas liudijo, kaip DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą, taip aš susisiekiau su juo per jo WhatsApp ir, parašęs savo problemą, jis patikino, kad padės man susigrąžinti žmoną. Praėjus kelioms dienoms po meilės burto ir po to, kai jis tai padarė, mano žmona grįžo namo ir maldavo, kad šiandien jai labai gaila, aš grįžau su savo žmona ir mes abu laimingi ir vėl gyvename kartu. Žinau, kad yra daug žmonių, kurie nori susigrąžinti savo meilę, susisiekite su DR WALE, nes jis yra puikus atsakymas į jūsų problemą, jo kontaktiniai duomenys yra: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 arba drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  127. Iki šiol negaliu jums padėkoti pakankamai galingam daktarui Ilekhojie. Mano vyras išvyko pas jaunesnę moterį, nes aš negalėjau pagimdyti dėl PCOS. Buvau toks sugniuždytas ir net bandžiau atimti gyvybę. Mano draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie, kuris padėjo atkurti jos iširusią santuoką. Aš taip pat prisijungiau prie interneto ir daugiau tyrinėjau jį, ir jis man pasakė, kad visi mano rūpesčiai bus išspręsti ir mano vyras grįš namo. Jis man pasakė sumą, kurios man reikėjo, kad galėčiau aprūpinti darbą ir, skirtingai nei kiti, aš jam siunčiau pinigus tik vieną kartą. Lygiai po 48 valandų mano vyras, kurio nemačiau beveik metus, pasirodė prie mano durų laiptelio ir apsiverkė. Buvau sukrėstas, bet taip nutiks daktaras Ilekhojie. Viskas tuo nesibaigė, aš didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad esu 3 mėnesius nėščia dėl žolelių, kurias gydytojas Ilekhojie atsiuntė padėti man pastoti. Džiaugiuosi galėdamas pasidalinti savo istorija apie daktarą Ilekhojie ir jo kontaktą... WhatsApp jam: +2348147400259 Rašykite jam el. paštu gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  128. DR WALE gimė gabių ekstrasensų šeimoje. Jo tėvas mokėjo skaityti mintis ir mėgo sakyti žmonėms, ką jie galvoja. Jo mama taip pat mokėjo skaityti mintis, bet turėjo aukštesnę galią. Ji buvo palaiminta gebėjimu susikoncentruoti į žmogaus troškimą ir jį įgyvendinti!
    Ar gyvenime reikia rasti pusiausvyrą ir laimę?
    Įgyvendinti savo gyvenimo tikslą ir likimą?
    DR WALE ir septintoji dvasia, dar vadinama didžiosiomis galiomis, pasiruošusi atsakyti!!
    1. Pataisykite nutrūkusius santykius ir atkurkite santuokas (sujunkite įsimylėjėlius)
    2. Sugrąžinkite prarastą meilę (buvęs meilužis)
    3. Magiškas žiedas ir dvasinė apsauga,
    4. darbas Paaukštinimas ir palankumas,
    5. Išvyk piktąją dvasią ir raganavimą,
    6. Šlovė ir turtas,
    7. Atšaukti teismo bylas, skyrybų bylas ir skolų panaikinimą
    8. Vaistažolės nuo LPL ir lėtinių infekcijų bei ligų,
    9. pinigų ritualai,
    10. Sugrąžinti pavogtas prekes ir likimo išieškojimą,
    11. Greita pardavimo dalis prekybininkams,
    12. Būkite paaukštinti darbe,
    13. Susituok su tikrąja savo gyvenimo meile,
    14. Proto valdymas ir skaitymas,
    15. Atšaukite nukentėjusių asmenų keiksmus ir sustabdykite blogus sapnus,
    16. Atsisakykite blogų įpročių dalies,
    17. Surask tikrą meilužį,
    18. Vaisingumo žolės,
    19. Nustokite sukčiauti partneriu,
    20. Apsivalymas nuo nesėkmės (pašalinkite blogus burtus)
    21. Nukreipkite ateities problemas... ir t.t
    WhatsApp / Viber +2347054019402
    paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  129. Šia laikmena noriu padėkoti puikiam burtininkui DR WALE už sugrąžintą mano brangų vyrą. Kai vyras paliko mane ir du vaikus dėl kitos moters, aš išgyvenau skausmus, nes labai jį myliu, nežinojau, ką daryti, iš tikrųjų buvau sutrikęs, kol sutikau savo draugę Elą ir aš. papasakojo, ką aš išgyvenu, tada ji pasakė man nesijaudinti, kad ji taip pat susidūrė su ta pačia problema, bet jos atveju tai buvo vaikinas, tada ji nuvedė mane pas vieną dvasininką, burtininką, vardu DR WALE, kuris padėjo jai atnešti. atgal jos vaikinas, Kai susisiekiau su DR WALE per jo WhatsApp +2347054019402, papasakojau jam savo problemas, po to jis man pasakė, ką daryti, ir pasakė, kai padarysiu tai, ką jis man pasakė, po kelių savaičių mano vyras ateis jo keliai maldavo manęs atleisti. Po kelių savaičių atėjo mano vyras ir pradėjo manęs maldauti, aš niekada nesitikėjau, kad tai įvyks taip greitai, man pasibeldė į duris, kai atidariau duris, didžiausiai savo nuostabai pamačiau savo vyrą ant kelių maldaujant manęs ir mūsų. vaikai jam atleisti.
    Jis taip pat gydo visas ligas, įskaitant išvardytas toliau,
    1. ŽIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. VĖŽYS.
    4. ALS (Lou Gehrig liga).
    5. Hepatitas B.
    6. HIPERTENZIJA.
    7. MAŽAS SPERMOS SKAIČIUS.
    8. ASTMA.
    9. VIRGINIJOS PROBLEMA.
    10. DIARĖJIMAS.
    11. KUVAS.
    12. PERŠALIMAS.
    13. INSTRUKCIJA.

    Ir jis taip pat išliejo tokius burtus,

    1. norite geros santuokos,
    2. tu esi politikas ir tau reikia apsaugos,
    3. tau reikia meilės burtų,
    4. norite būti turtingas vyras ar moteris,
    5. Norite, kad jūsų partneris jus mylėtų,
    6. ieškai žmonos ar vyro,
    7. norite dirbti su viza į bet kurią pasirinktą šalį,
    8. esate verslininkas arba moteris ir norite, kad jūsų verslas judėtų,
    9. Norite, kad jūsų viršininkas jus mylėtų,
    10. Norite, kad jūsų vyras ar žmona jus garbintų,
    11 Tau reikia darbo burtažodžio,
    12 Jums reikia paaukštinimo jūsų darbe,
    Visi, turintys pirmiau išvardytų problemų, turėtų susisiekti su DR WALE, puikiu burtų vykdytoju. Susisiekite su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  130. Ar turite nesusipratimą su savo mylimuoju, dėl kurio įvyko išsiskyrimas, ir bandėte su juo susitaikyti, bet jis (ji) neduoda jums teigiamo atsakymo ir jaučiate, kad jūsų santykiuose kažkas ne taip ir jums reikia greito sprendimo , susisiekite su DR WALE šiandien ir pasirūpinkite, kad jūsų meilės gyvenimas grįžtų į gerąją pusę su buvusiuoju, DR WALE padėjo man atkurti ramybę mano namuose, nes mano vyras paliko mane dešimčiai mėnesių ir gyveno su kita moterimi ir niekada nenorėjo grįžo namo, bet su burtų ratuku DR WALE jis grįžo namo praėjus savaitei po to, kai DR WALE atliko galingą atkūrimo burtą. Taigi, jei jums reikia greito sprendimo jūsų santykiuose ar santuokoje, pasitelkus burtažodžius, susisiekite: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    Jis taip pat gali atlikti toliau pateiktą burtą
    1. Loterijos burtai
    2 Sėkmės burtai
    3. Rašyba laimėti bylą teisme
    4. nėštumo burtai
    ir tt.

    AtsakytiPanaikinti
  131. Ar turite problemų susigrąžindami buvusį meilužį, turite santuokinių problemų, nevaisingumo, finansinio nestabilumo? Kodėl jūs ribojatės dėl to, kad jūsų meilužis/vyras/žmona išsiskyrė su jumis, atėjo laikas išspręsti visas problemas pasitelkus DR WALE PERMANENT SPELL CAST galias. Aš specializuojasi visų tipų burtų liejimo srityje, pvz
    Meilės burtai (norėdami susigrąžinti buvusį meilužį, vyrą ar žmoną)
    Loterijos burtai
    Pinigų burtai
    Nėštumo burtai
    Darbo / sutarties rašyba
    Sveikatos burtai
    Turto burtai
    Sėkmės Spell
    Gyvenimo burtas
    Dvasinis burtas
    Grožio/formos burtai
    Apgaulės burtai
    Fantazijos burtai
    Rašyba laimėti teismo bylas
    DR WALE visada pasiruošęs padėti jums išspręsti visas jūsų problemas ir suteikti jums viską, ko širdis geidžia per savo burtų galias.
    Jo NUOLATINIS RABOS ATVEJIMAS yra 100% garantuotas. Susipažinkite su juo, kad padėtų jums išspręsti jūsų problemas. Susisiekite su juo Whatsapp / Viber / Telegram: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  132. GRĄŽINKITE BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ DABAR ARBA ATSTATYK NUTRAUKUSIUS SANTYKIUS, SANTUOKĄ.

    Man tiesiog apmaudu, kad man taip ilgai ir daug kartų skaudėjo ir verkiau. Ačiū, DR WALE, norėjau, kad būčiau tave radęs anksčiau, tu būtum išgelbėjęs mane nuo daugybės skausmų pastaruosius penkerius metus, mano buvęs mylimasis paliko mane dėl kitos moters vos per kelias dienas aš susisiekiau su tavimi DR WALE, tu sugrąžinai mano nutrūkusius santykius Išleidau pakankamai nedidelį turtą, kad galėčiau išvykti į savo svajonių kelionę atostogauti, bet kokia prasmė leistis į svajonių kelionę be savo gyvenimo meilės. DR WALE suteikė man vilties, o jo sąžiningumas yra gaivaus oro gurkšnis, jaučiuosi tokia gera ir sunki širdyje laimė susigrąžinti buvusį meilužį. Kuris maniau, kad jis dingo amžiams. Mes dabar susituokę, nes dalinuosi su jumis savo liudijimu. Jei nutrūko santykiai ar santuoka arba norite susigrąžinti buvusį meilužį, susisiekite su DR WALE šiandien yra geriausia. jo kontaktai yra WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  133. Laba diena jums visiems, norėčiau pasidalinti savo liudijimu apie tai, kaip dr. Igr Ajayi. Padėjo man išspręsti santuokines problemas. Mano vyras paliko mane visiems laikams prieš 3 mėnesius, kad būčiau su kita moterimi, aš buvau toks liūdnas ir nusivylęs,  1 ištikimą dieną naršiau ir radau liudijimą apie tai, kaip daktaras Ige Ajayi. Padėjo vienai panelei susigrąžinti savo vyrą, o moteris buvo labai laiminga, todėl aš susisiekiau su juo ir paprašiau pagalbos. Mažiau nei po 48 valandų man paskambino vyras ir pradėjo už viską atsiprašinėti. Dabar esame labai laimingi kartu. Aš atgavau savo džiaugsmą. Susisiekite su daktaru Ige Ajayi dėl bet kokių kovos problemų ar bet kokių problemų, ligų ir ligų. Būsite laimingi, kad tai padarėte. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  134. Visada norėjau negyventi nuo algos iki algos ar turėti jokių skolų. Buhalterijos srityje dirbau apie 20 metų ir vos galą suvesti. Atrodė, kad kiekvieną kartą, kai pereisiu į kompaniją ir gausiu atlyginimą, mano pragyvenimo išlaidos žymiai padidės ir aš niekada negalėsiu išsiveržti į priekį. loterijos burtai. Tada vieną dieną mano geriausias draugas man pasakė tiesą apie tai, ką padarė, kai žmona jį paliko. Jam buvo užkeiktas meilės burtas, ji sustabdė skyrybų procesą ir jie grįžo kartu. Kai jis man tai pasakė, aš paklausiau, kam jis naudojosi, ir jis davė man savo „WhatsApp“ kontaktą. +2347054019402 ir aš nedelsdamas susisiekiau su DR WALE pagalbos. Mačiau, kad jie siūlė įvairius pinigų burtus, kad padėtų laimėti loterijoje. Mane iškart suintrigavo. Visada jaučiau, kad kada nors laimėsiu loterijoje. Turėjau jackpot loterijos burtą ir laukiau savo laimėjimo. Man buvo liepta žaisti loterijoje kiekvieną savaitę ir aš padariau tai, kas buvo liepta. Šiaip lošiau loterijoje kiekvieną savaitę, tad tai nieko nepakeitė. Maždaug per dvi savaites tai įvyko. Aš laimėjau 100 000 USD!! Negalėjau patikėti! Nepakako pinigų iš karto išeiti į pensiją, bet aš juos gerai investavau ir tai leido man dirbti ne visą darbo dieną ir padės išeiti į pensiją daug anksčiau. Esu amžinai dėkingas, kad radau DR VELĄ. Galite susisiekti su juo per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  135. Nuostabus liudijimas apie burtininko, kuris sugrąžino mano vyrą pas mane. Esu laiminga ištekėjusi už mielo ir rūpestingo vyro, turiu du vaikus. Prieš septynis mėnesius mano šeimoje įvyko labai didelė problema tarp manęs ir vyro. taip baisu, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad daugiau niekada nenorėjo likti su manimi ir kad daugiau manęs nemyli. Taigi jis išėjo iš namų ir privertė mane ir mano vaikus išgyventi stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, kad jį susigrąžinčiau, po ilgo maldavimo, bet nesėkmingai ir jis patvirtino, kad priėmė sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą, kai grįžau iš darbo, sutikau seną draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jai viską paaiškinau, todėl ji man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra apsilankyti pas burtininkus, nes taip ji padarė, kad susigrąžintų savo meilužį. Tada aš sekiau jos patarimu ir ji man suteikė DR WALE WhatsApp kontaktą: +2347054019402. iš karto nusiunčiau DR WALE'ui WhatsApp žinutę ir papasakojau jam apie visus skausmus ir bėdas, su kuriomis susiduriu. DR WALE man pasakė, kad daugiau nebeverkčiau ir kad aš atpalaiduoju mintis. Po ilgų diskusijų su DR WALE sumokėjau už visas medžiagas ir daiktus, reikalingus burtams, o burtininkas mane patikino, kad po savaitės susigrąžinsiu savo vyrą. Koks nuostabus pareiškimas!! Taigi jis kalbėjo su manimi ir papasakojo viską, ką turėjau padaryti. Tada kitą savaitę taip nustebino, kad mano vyras, kuris man neskambino pastaruosius septynis mėnesius, paskambino ir pranešė, kad grįš. Taip nuostabu!! Taigi jis grįžo į namus su daugybe meilės ir džiaugsmo ir atsiprašė už savo klaidą ir skausmą, kurį sukėlė man ir mano vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei anksčiau, padedant DR WALE. Patarsiu susisiekti su DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  136. Šiandien yra pati laimingiausia diena mano gyvenime po vienerių metų liūdesio ir liūdesio nebuvimo su tuo, kurį myliu. Stengiausi padaryti viską, ką galiu, kad padaryčiau savo mylimąjį laimingą, bet atrodo, kad tai niekada nepavyks. kaip aš viską darau veltui, bet ačiū DR WALE, kad atėjo pakeisti visus mano rūpesčius ir liūdesį Joy. Pažinojau puikų vyrą, kai perskaičiau keletą nuostabių atsiliepimų apie DR WALE ir kaip jis padėjo daugeliui žmonių sprendžiant santykių problemas. Skaičiau žurnalą, kuriame tada pamačiau ir puikių liudijimų, kuriems tada nusprendžiau negaišti laiko. Kreipiausi į DR WALE'ą ir paaiškinau jam visas savo problemas, jis liepė nesijaudinti ir patikino, kad viskas bus sutvarkyta. Aš labai tikėjau DR WALE'u, nes tikiu, kad jis negali manęs apgauti, todėl išsiunčiau jam visą savo informaciją. Tikrai DR WALE manęs niekada nenuvylė, mano vyras, kuris paliko mane visam laikui prieš metus, sugrįžo pas mane. Mes su vyru gyvename patenkinti, nes šis burtininkas mus sujungė su savo meilės burtais. Labai ačiū DR WALE už jūsų galingus burtus. išsireiškimų nepakanka norint pasakyti ačiū. Čia yra jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  137. Tai Kiana Hebrew.Noriu pranešti visatai, kad šiandien esu laiminga dėl burtininkės dr.Akharia, kuri sugrąžino mano vyrą pas mane, kai maniau, kad jo praradau amžiams.Tą ištikimą dieną pamačiau seriją liudijimai internete apie jo teikiamą pagalbą skaudantiems širdžiai, todėl nusprendžiau susisiekti su juo dėl vyro, kuris mane paliko be žodžių, kai jam išpasakojau visas savo problemas, jis patikino, kad vyras grįš namo pas mane, tam tikru momentu aš juo tikėjau ir padariau viską, ko jis prašė... mano didžiausiai nuostabai mano vyras, kuris atsisakė su manimi susitikti, atėjo į namus ir verkė prašydamas atleidimo, o dabar mes laimingai gyvename kartu su didele meile. rūpintis iš jo. Ar turite problemų santykiuose? Jūsų partneris išsiskyrė su jumis, o jūs vis dar mylite ir norite jį susigrąžinti? Ar turite problemų dėl savo finansų? Dr.Akharia yra atsakymas į visas jūsų problemas, susisiekite su juo el. paštu: doctorakharia@gmail.com arba WhatsApp: +2347014241417

    AtsakytiPanaikinti

#Noriu saulės

Kiekvieną rudenį jaučiu stiprų saulės šviesos deficitą. Pradedu plaukioti melancholijos baseine. Atėjus žiemai plaukiojimas tampa nardymu. T...